Въпреки че повечето хора вярват, че Жизел Бюндхен е решила

...
Въпреки че повечето хора вярват, че Жизел Бюндхен е решила
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен решила да разтрогне брака си, защото не получавала достатъчно секс

Въпреки че множеството хора имат вяра, че Жизел Бюндхен е решила да разтрогне брака си с Том Брейди, поради многото екшън, който той показва на терена, се оказва, че е противоположното - двойката се е разделила поради дребното екшън в спалнята. Жизел не получавала достатъчното количество секс, което ѝ било належащо, написа life.dir.bg.

" Този ​​брак е изстинал като лед ", споделил вътрешен човек от NFL, непосредствен до Брейди. " Жизел е бразилски супермодел със супер половост и тя е споделила на приятелите си, че има потребност от повече от американския си брачен партньор, настояват осведомени.

Но 45-годишният Брейди споделил, че обича, а и би трябвало да пести силата си за терена. Седемкратният победител в Super Bowl описа за половия си живот, когато домакинът на подкаст " Armchair Exper " t Дакс Шепард му зададе въпроса: " Правиш ли обич със брачната половинка си в деня на играта или това не е в менюто? "

Световната суперзвезда се засмя нервно и призна: " О, дребосъче, това изобщо не е на масата! " Куотърбекът, който има наследник Бенджамин, на 12, и щерка Вивиан, на 9, от Жизел, и също и наследник, Джак, на 15, от някогашната си брачна половинка Бриджит Мойнахан, сподели, че сексът преди мач просто не е неговото нещо.

" Това няма да е моята загрявка преди мача ", добави той.

И до момента в който Том и Дакс се кискаха на пандиза в спалнята, източници споделят, че Жизел не намира това за смешно. " Жизел се опасява, че той към този момент я е разлюбил. Тя показа пред доверени хора, че не може да живее повече по този начин ", приказват още осведомени.

Продължителното неявяване на Том поради отговорностите му в НФЛ и неналичието му на точки в спалнята са оставили брака в крайната зона. Източници настояват, че Жизел се е почувствала предадена, когато февруарското отдръпване на Том от футбола е траяло единствено 40 дни, преди той да се обвърже с " Bucs " за още една година, откакто даде обещание да напусне и да се концентрира върху фамилията и брака си.

Жизел има вяра, че Том безсрамно я е излъгал за желанията си да се откаже от играта и да бъде по-добър брачен партньор и татко. Затова и наела бракоразводен юрист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР