Въпреки, че постепенно утихват шумовете около добива на криптовалути, някои

...
Въпреки, че постепенно утихват шумовете около добива на криптовалути, някои
Коментари Харесай

MSI подготвя дънната платка H310 F-Pro с 13 PCI-E слота

Въпреки, че последователно утихват шумовете към добива на криптовалути, някои производители на „желязо“ не престават да създават артикули, предопределени за майнерите. По-специално, тайванската компания Micro-Star International в обозримо бъдеще ще показа на пазара дънната платка H310-F Pro, оборудвана с цели 13 разширителни PCI Express слота.



Както евентуално се досещате от името, устройството е основано на набора от логики Intel H310 и е предопределено за работа с процесорите Coffee Lake-S. Платката поддържа слагането на до два модула оперативна памет DDR4, има четири врата SATA 6 GВ/s, един PCI Express 3.0 x16, както и 12 слота PCI-E 3.0 x1. Наборът от интерфейси в задната част включва в себе си два врата USB 3.0, четири USB 2.0, три аудио-конектора Mini-Jack, един PS/2 конектор, Gigabit мрежовия интерфейс RJ-45, видео-изходите DVI и HDMI.

Наред с другите неща, може да се означи и съществуването на бутоните за включване/рестартиране, два конектора Molex и пет 4-пинови конектора за вентилатори. Освен това, върху платката е планувано и място за още пет слота PCI-E 3.0 x1, което ни навежда на мисълта за дебюта на подобен модел, основан на един от по-старите чипсети.



Относно целесъобразната цена на дънната платка MSI H310-F Pro, все още към момента няма никаква информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР