Въпреки че пазарът продължава да се люшка и в двете

...
Въпреки че пазарът продължава да се люшка и в двете
Коментари Харесай

Феновете на Dogecoin и Shiba Inu очакват 40Х възвръщаемост от предпродажбата на Fezoo на цена от $0.013

Въпреки че пазарът продължава да се люшка и в двете направления, вложителите се пробват да не се оставят да бъдат пометени от вълната.

Цените се трансформират бързо и в двете направления, а хаосът няма шанс да спре скоро. Инвеститорите търсят по-дълбоко най-хубавите благоприятни условия на сегашния пазар за сегашното и бъдещето.



Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са положителни варианти от известно време насам. Неотдавна при тях се следиха внезапни скокове, само че дали това беше краткотрайно повишаване или в тях има рационални вероятности? И биха ли могли да се възползват повече от други възможности като Fezoo (FEZ) ? Нека разберем.

Перспективите на Dogecoin (DOGE) могат да се подобрят с позиция от $0.18

Dogecoin (DOGE) е децентрализирана мрежа и токен, основан на японско куче от меме културата. Dogecoin (DOGE) имаше положителни вероятности в предишното и означи повишаване от $0.08506 до над $0.1985 през първите дни на март. Оттогава насам обаче вероятностите му не са толкоз позитивни. Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.2167, което е с над 124% над равнищата отпреди един месец. През последните 7 дни Dogecoin (DOGE) е добавил 40%, което ускорява вярата в токена. Инвеститорите следят напредъка му, защото той се приближава до $0.18 и в случай че го пробие преди края на месеца, може да се окаже сериозна алтернатива.

Инвеститорите са внимателни във връзка с Shiba Inu (SHIB)?

От другата страна на света на кучешките монети, Shiba Inu (SHIB) се бори да притегли вложители. През първите дни на март тя означи двукратно покачване, само че от този момент е в спад. Shiba Inu (SHIB) не спадна прекалено много по време на пазарния срив, само че към момента не се е възстановила. Вместо това тя поддържа равнище към $0.000026. Към момента на писане на публикацията Shiba Inu (SHIB) се прави оценка на $0.000031 за токен. Инвеститорите към момента следят ценовите равнища и най-важните индикатори.

Fezoo (FEZ) започва пазарна гражданска война

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) имат респектиращ капацитет, изключително първата. Shiba Inu SHIB е по-непредсказуема и вложителите не разчитат на нея сега. Те обаче биха могли да получат огромни облаги, като се реалокират другаде във Fezoo (FEZ).

Fezoo (FEZ) е план за внасяне на смяна на крипто пазара. Той планува ефикасна борса, бърза и отговаряща на потребностите на търговците. Платформата разполага с голям брой преимущества за търговците и потребителите.

Над 50 актива са налични във Fezoo (FEZ) и това е бързо възходящ брой. Освен това потребителите могат да търгуват и с доста двойки на платформата. Потребителите могат да получават пасивни приходи, като стейкват своите токени и обезпечават ликвидност на известни търговски двойки на борсата. Те могат също по този начин да печелят, като извършват задания или реализират достижения в границите на Fezoo (FEZ).

Общото предложение на Fezoo (FEZ) е 500,000,000 токена. Това значи, че има доста токени, които могат да бъдат закупени, а при цена от $0.013 при предварителна продажба има малко аргументи да не бъдат закупени. Това е най-ниската цена, която в миналото ще бъде, и по тази причина вложителите би трябвало да работят бързо в случай че решат да се възползват от това.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo Coin (FEZ), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР