Въпреки че първият мандат бе отхвърлен преди дни, в интензивен

...
Въпреки че първият мандат бе отхвърлен преди дни, в интензивен
Коментари Харесай

Терзийски от ПП: Как да направим кабинет - ние със 73 депутати и ДБ с 20

" Въпреки че първият мандат бе отритнат преди дни, в натоварен порядък работим по реализацията на втория ", съобщи пред Nova news депутатът от Политическа партия Йордан Терзийски.

„ На хората им омръзна говоренето, 2 месеца ГЕРБ не съумяха да осъществят нищо ”, сподели той. В отговор на репликата, че  без ГЕРБ мъчно ще имат болшинство, той отговори, че също схващат математиката.

„ Ние със 73-ма депутати дружно с Демократична България мъчно ще образуваме държавно управление и постоянна коалиция в Народното събрание, каквато бихме желали да има. Затова предлагаме съответни политики, към която да се обединим и да излезем с действителни решения ”, сподели Терзийски.  

" Колкото и да се опитваме да приказваме за политики и цели хартиената коалиция отхвърли това да се случи и работят монолитно по посока избори ", счита той.

„ Важното е да намираме път един към различен, само че да застанем зад персони, които да осъществят политики в изгода на България. За страдание, служебният кабинет отхвърли да внесе бюджет ”, сподели Терзийски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР