Въпреки че отложи стотици културни събития тази година, коронавирусът все

...
Въпреки че отложи стотици културни събития тази година, коронавирусът все
Коментари Харесай

Лили Иванова планира шестмесечно турне, Хосе Карерас и Дейвид Гарет пристигат у нас догодина

Въпреки че отсрочи стотици културни събития тази година, коронавирусът въпреки всичко не съумя да уплаши всички звезди и те към този момент възнамеряват огромните си участия за 2021 година Примата на българската ес­трада Лили Иванова възнамерява половингодишно турне, което стартира още на 24 февруари във Видин и приключва в Пазарджик на 6 юли. Легендата ще обиколи 15 града в страната, а за София е възнамерявала три концерта - от 16 до 18 март. Във всеки град цените на билетите ще бъдат разнообразни. Най-скъпите са за столичани, някои от които ще 200 лв., с цел да чуят изпълнителката на „ Дете­лини “. В другите градове оптималната цена е око­ло 60 лв..

Наесен в зала 1 феновете на шансоните ще могат да чуят за пръв път легендарна­та френска певица Мирей Матийо . Концертът й е плануван за 31 октомври 2021 година, а билетите са на цени сред 60 лева и 200 лева За да посвири на 300-годишния си „ Страдивариус “ у нас идва и виртуозът Дейвид Гарет . Новият Пага­нини ще взриви зала „ Аре­на Армеец “ на 24 октомври. С помощта на най-новите технологии, които смесват тон и визия, шоуто в България ще бъде не­виждан театър, в който публиката няма единствено да слуша и гледа, а ще съпреживява протичащото се на сцената. Билетите за спектакъла на Дейвид Гарет стартират от 75 лв., а най-скъпите ще са по 185 лв., оповестява в. " България през днешния ден ".

Много по-рано през но­вата година на българска сцена ще се изяви и оперният ас Хосе Карерас . Неговият театър „ Опера на любовта “ ще се организира под патронажа на президента на Република България Румен Радев на 20 май в зала „ Арена Армеец “. Билетите са на цена сред 50 и 160 лв..

Дебют на българска сцена ще направи известната турска певица Сибел Джан . Нейният концерт също ще бъде в „ Арена Армеец “, само че в края на май.  Билетите за нейното шоу са на цени сред 60 и 120 лв..

Доста по-скъпи са билетите за концерта на легендата Андре Рио . Любителите на „ краля на валса “  ще могат да гледат осъществяванията му на цени от 70 до 250 лева в зала „ Арена Армеец “. Гран­диозният театър, който Рио ще провежда за бъл­гарските поклонници на класическата музика, ще е на 13 ноември.

Малко преди идната Коледа фе­новете на гръцката музика ще мо­гат да чуят суперзвездата Ни­кос Вертис . Секс признакът на южните ни съседи идва на 5 декември в „ Арена Армеец “. Билетите за концерта му са на цени 40 лева и 80 лева

Световноизвестният италиански дует Ал Бано и Ромина ще зарадват меломаните от по-старото потомство на 23 февруари 2021 година в зала 1 на НДК. Билетите за техния концерт са на цени сред 48 лева и 112 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР