Въпреки че от заснемането на този кадър са минали 46

...
Въпреки че от заснемането на този кадър са минали 46
Коментари Харесай

От 1977 до 2023: Можете ли да познаете коя е тази българска актриса?

Въпреки че от снимането на този кадър са минали 46 години, дамата на фотографията продължава да бъде все по този начин очарователна. Убедени сме, че не сте сбъркали този топъл взор и чаровна усмивка. Това е обичаната от всички Марта Вачкова. 

Актрисата показа остарелия кадър в Instagram и го сравни със своя настояща фотография, пишейки шеговито " 1977…. 2023. Открийте разликите:) ".
                             

Приятели и почитатели написаха доста благи думи за фотографията на Марта: 

" Няма значение разликата в фотосите, има значение единствено онази искрица в очите постоянно да е там, а на двете фотоси тя се вижда по какъв начин блещука с цялостна мощ. " – показва любовта си към Вачкова един от потребителите в Instagram.

" Много красиво момиче сте била. И красиво остарявате. Вероятно нямате корекции и възрастта Ви стои естествено и красиво. " – хвали я различен.

" Моята кака Марта след която тичах по пътеките въз основата в Ахтопол на първата фотография!На втората Марта с времето все по този начин обичана от мен и честита през днешния ден. " - спомня си различен, евентуално непосредствен човек на актрисата. 
                             

Като щерка на огромния Григор Вачков, киното и театърът са в кръвта на Марта Вачкова. Тя има смеещи се очи и постоянно гледа на живота от радостната му и положителна страна. Дъщеря ѝ Рада е наследила креативната сила на семейство Вачкови и основава плакати за театрални представления. 

В скорошно присъединяване в предаването " На кафе " Марта показа, че неотдавна щерка ѝ Рада не живее с нея и по тази причина тя се радва на всеки момент прекаран с нея, когато са дружно на отмора. Актрисата също разяснява рецензиите към външния ѝ тип напоследък с думите " Може ли да използвам ефира ви, Гала, с цел да успокоя зрителките, че не съм се занемарила, а си пущам белите коси. "

" Ти постоянно си била съвременна, Марта. Всички холивудски звезди започнаха да си вървят с белите коси. " – отвърна с възприятие за хумор Гала. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР