Въпреки че определя себе си за безпощаден нокаутьор, Вайс Саифи

...
Въпреки че определя себе си за безпощаден нокаутьор, Вайс Саифи
Коментари Харесай

Вайс Саифи задуши Георги Георгиев за отличен дебют на SFC 7 Avatars

Въпреки че дефинира себе си за безмилостен нокаутьор, Вайс Саифи усили професионалната си статистика на 3 победи и 1 проваляне, откакто със събмишън надви над Георги Георгиев с риър некед чоук на галавечерта Spartacus Fight Championship 7 Avatars. Задушаването в тил се получи при започване на втория рунд, като първият мина съвсем напълно в стойка, а и там може да се каже, че Саифи имаше преимущество във връзка с агресивята и инициативността.

Вайс дебютира на сцената на SFC по най-хубавия метод, като треньора при знаковия муай тай български играч Антон Петров, а Георгиев записа второ проваляне (предишното му бе от Калоян Колоев на SFC 6), като той пък се готви при бащата на Антон - Сергей Петров.

Саифи стартира с челен десен кик, а Георгиев се движеше повече и обикаляше наоколо до оградата. Двамата бяха внимателни в първите секунди, като Георги нанесе първото си дясно кроше и се впусна в офанзива. Той записа и ляв лоукик, след което бе изтласкан обратно от Саифи, който пък нанесе положително ляво коляно. Направи усещане, че Вайс сменяше гарда си, с цел да обърка в допълнение съперника, като левият му прав създаваше проблеми на Георгиев. Саифи още веднъж сполучливо използваше леви и десни колена, навеждайки главата на противника с ръце.

Двамата един път влязоха в клинч до оградата, не борбата не се придвижи на земя, а пък треньорският ъгъл на Георгиев посотянно го подтикваха да е по-активен с дясната си ръка. В последните секунди на рунда Георги бе с разкървавен нос, като "изяде " още едно коляно от противника, последвано от ляво кроше. В самия край Саифи реализира тейкдаун и Георги бе в неволя, тъй като бе оставил гърба си, само че опитът за риър некед чоук бе спрян от сирената.

Началото и на идващия рунд бе с повече нерешителност и по-малко удари, като Георги направи композиция ляво-дясно кроше, а Саифи за миг съумя да го повали на земята. Двамата обаче бързо се върнаха в стойка, като Георгиев пласира ляв външен лоукик и добави дясно кроше. Саифи още веднъж опита тейкдаун, като двамата разменяха позиции и неточност на Георги бе употребена от съперника - той отново даде гърба си и бе задушен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР