Въпреки че официалният анонс на видеокартите GeForce GTX 1070 Ti

...
Въпреки че официалният анонс на видеокартите GeForce GTX 1070 Ti
Коментари Харесай

Gigabyte подготвя анонса на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti Aorus

Въпреки че формалният анонс на видеокартите GeForce GTX 1070 Ti се състоя преди три месеца и сътрудниците на Nvidia към този момент показаха редица графични карти със личен дизайн, Gigabyte реши да покаже модела GeForce GTX 1070 Ti Aorus.
Видеокартата употребява неповторима печатна платка със личен дизайн, с 6+2 фазна система за зареждане на чипа и един 8-пинов PCI-E Power конектор. Охлаждането се реализира посредством фирмената охладителна система WindForce 3X с три 80 милиметрови вентилатора, алуминиев нагревател, разграничен на три секции и пронизан от четири медни топлинни тръби. На задната страна е сложена железна пластина за увеличаване на структурата и за в допълнение изстудяване.



Новата видеокарта на Gigabyte работи на препоръчваните от Nvidia честоти: 1607/1683 MHz за графичния процесор и 8 GHz за паметта. Въпреки това, китайският производител е планувал Оценка за съвместимост режим: картата се продава дружно с програмата Aorus Graphics Engine, която може да усилва честотата на GPU до 1683/1771 MHz. На интерфейсния панел са сложени HDMI, DisplayPort (x3) и DL-DVI видеоизходи.



Продажбите на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti Aorus се чака да стартират до края на тази година, а цената към момента не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР