Въпреки че обича да се връща в Малибу от време

...
Въпреки че обича да се връща в Малибу от време
Коментари Харесай

Памела Андерсън проговори - за стила си през годините, за остаряването и критиките на хората

Въпреки че обича да се връща в Малибу понякога, Памела Андерсън живее напълно спокоен живот в Канада, където едно от заниманията ѝ е да се грижи за градината си. Да носи повърхностно облекло, култивиран ръкавици и шапка може и да ни се коства необичайно, поради облика ѝ на секссимвол, с който мнозина я свързват, само че е реалност, че в всекидневието си актрисата не е изключително суетна.
 Памела Андерсън на 56
Памела Андерсън в 24 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Бихме били заблудени да си мислим също, че тя води надали не пенсионерски живот. Защото в действителност работи по-активно от всеки път, както признава в новото си изявление за Elle.

Само преди няколко месеца излезе мемоарната книга на Памела Андерсън - Love, Pamela. Самата тя признава, че от този момент доста хора ѝ споделят, че са я осъждали без да знаят съвсем нищо за нея. Въпреки това актрисата продължава живота си решително и даже написа още една книга - разказ, който разказва като " доста сантиментален и секси, травматичен и занимателен ". " Ако не пиша, знам, че не съм на положително място. Ако пиша, значи съм в тялото си ", издава още тя.

Наред с писането обаче  наскоро се включва и в още един план, който към този момент е осъществен. Става въпрос за акцията на есенната сбирка Babaton на стилната марка Aritzia за есен 2023 година На фрагментите виждаме актрисата в конюнктура, която въобще не ѝ е непозната - в градината, измежду природа, в провинцията.

" Помислих си: " Знам къде желая да нося костюм - когато окосявам тревата и когато съм в градината ", споделя Памела за вдъхновението за единия от костюмите от сбирката. Сред аргументите, които я убеждават да работи с Aritzia, е, че марката предлага облекла на налични цени. " Аз съм израснала с хора, които са се борили да свързват двата края. Винаги споделям, че парите не могат да купят чувството за жанр ", изяснява актрисата от " Спасители на плажа ".

В изявлението си тя разкрива, че поради външността си е била много подценявана. Но както обича да споделя - една тъпа русокоска не може да изиграе тъпа русокоска. " Винаги съм считала, че е занимателно да те подценяват, тъй като можеш единствено да изненадаш хората. Така че това от време на време беше в моя изгода ", споделя.

А във връзка с външния си тип в този момент споделя, че би го определила като " освобождаващ, занимателен и малко непокорен ", тъй като съвсем не носи грим и не се притеснява от остаряването.
 Памела Андерсън ни връща в дните на
Памела Андерсън ни връща в дните на " Спасители на плажа "

Толкова секси, колкото и през 90-те

" Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак се дръзвам на себе си, когато се погледна в огледалото. Казвам си: " Уау, това в действителност е... какво се случва с мен? " Но това е пътешестване. В по-голяма степен щастливо. " Чувствам се уседнала. Чувствам се добре. На положително място съм ", споделя Памела Андерсън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР