Въпреки че нямала пари, тя обичала да се фука с

...
Въпреки че нямала пари, тя обичала да се фука с
Коментари Харесай

Зад Лъскавата Фасада! След Ударния Арест На Любимия Й Гринго Нова Тежка Драма Почерни Живота На Софи Маринова! Сама Си Го Направи!

Въпреки че нямала пари, тя обичала да се фука с първокласен метод на живот. Софка си купувала единствено елитни дрехи от известни марки, посещавала тузарски заведения за хранене и обичала да се глези по царски.

Купувала лъскави коли и разнообразни скъпи джаджи за нея и сина си Лоренцо.

Повечето от парите си тя пръсала и по гаджето си Гринго. Но през есента на предходната година нейният обичан Тодор Давидов – Гринго бе задържан в ромската махала в Айтос, написа разкрития.ком.

Той и неговият приятел Стефан бяха упрекнати в това, че са изнудвали и заплашвали със гибел предприемача Асен Атанасов – Алиф и фамилията му. Те желали от богаташа откуп в размер на петдесет бона.

Ако се потвърди виновността му го чакат много години затвор. Според клюката обаче той подхванал тази крачка, с цел да освободи гаджето си от отговорностите, които натрупала към банка и небанкови институции.

Софи Маринова не си плащала постоянно вноските и поради това лихвите набъбнали до небесата.

В родният й Етрополски край се говорело, че Софка не серпантина да моли кредиторите си за пролонгация. Досега обаче тя не съумяла да се издължи и с лев от това, което им взела.

Затова те се надявали, че след присъединяване й в новия й сезон на „ Като две капки вода ” ще си вземат най-малко част от дължимото, откакто тя прибере тлъстия хонорар от присъединяване си.

Засега певицата можела да се надява на удовлетворителен живот единствено от извоюваното от участия, които не били доста.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР