Въпреки че няма продуцентска компания зад гърба си, Невена споделя,

...
Въпреки че няма продуцентска компания зад гърба си, Невена споделя,
Коментари Харесай

Невена Пейкова представи дебютния си албум пред приятели, почитатели и звезди

Въпреки че няма продуцентска компания зад тила си, Невена споделя, че усеща независимост и че може да се оправи и да продължи креативната си кариера. Тя нееднократно е споделяла, че музиката е нейната най-голяма обич, че тя я кара да се смее и даже да плаче. Концертът – промоция се организира на 1-ви март в прочут столичен клуб.

Албумът „ Побърквам “ съдържа 12 песни, от които 5 бяха напълно нови и гостите имаха опцията да ги чуят за първи път. Невена разкри, че песните са записани в продължение на половин година и за нея е било значимо всичко да бъде на равнище. Програмата беше изпипана, всички се забавляваха и слушаха с интерес най-новите песни на нежния ангел Невена Пейкова. Сред гостите имаше доста известни персони, близки и другари на певицата и нейни фенове. Събитието събра на едно място доста известни персони от разнообразни сфери, измежду които Ани Хоанг, Люси Иларионов, Диона, Илиян Илиев артист и артист, Ива Атанасова - IVY,Мисис България свят 2018 - Яна Средкова,Мисис България - Роксана Кирилова, Мисис България - Мариана Маринова, Мисис България 2017 - Ирина Белчева, артистите - Благо Борисов и Дани Моллов.

Всички те бяха, с цел да почитат Невена и да и пожелаят триумф с дебютния й албум. В програмата взеха присъединяване Диона, Илиян Илиев, Ани Хоанг, IVY, Радко Петков, Нели Гергова и други. Организатор на концерт –промоцията бе пиарът и продуцент Християн Гьошев и Николай Стоянов,който е притежател на фешън организация,,Монарх”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР