Въпреки че никой от нас не обича да мисли за

...
Въпреки че никой от нас не обича да мисли за
Коментари Харесай

Медицинската сестра в хосписа споделя единственото нещо, което „почти всеки“ вижда точно преди да умре

Въпреки че никой от нас не обича да мисли за това, от време на време може да се чудим какво е възприятието, преди да умрем – дали животът ни ще мине пред очите ни?

Може би сте се чудили понякога дали има някаква истина в белите светлини или в това да виждате лицето на човек, който обичате, в последните си моменти. Въпреки че в никакъв случай няма да разберем в действителност, до момента в който не настъпи този миг, един човек ни предложи известна визия.

Сестрата в приюта Джули Макфадън споделя, че има едно нещо, което „ съвсем всеки “ вижда тъкмо преди да почине. Джули, която споделя, че не се опасява от гибелта, споделя, че има неща, които всички ние можем да създадем, с цел да се образоваме за нея.

Авторът на Nothing to Fear приказва в подкаста на Skeptic Metaphysician и показа истината за това какво нашите мъртви родственици може да са видели в последните им мигове. Джули от Лос Анджелис сподели: „ Едно от главните неща, които се случват на съвсем всички – нормално е към месец преди да умрат. Започв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР