Въпреки че никога досега в кариерата си не е бил

...
Въпреки че никога досега в кариерата си не е бил
Коментари Харесай

Моуриньо: Искам още поне 15 години в Юнайтед

Въпреки че в никакъв случай до момента в кариерата си не е бил повече от 3 сезона в един и същи клуб, Жозе Моуриньо е подготвен да промени наклонността и да остане още 15 години в Манчестър Юнайтед.

Португалецът донесе два трофея на Червените дяволи през предходната акция, а в този момент готви състава да бъде кандидат за купата и даже се цели в достиженията на легендата сър Алекс Фъргюсън.

„ Готов съм да бъда в Юнайтед още 15 години, за какво не?” съобщи той пред ESPN. „ Това обаче може да стане доста мъчно поради напрежението в нашата работа. Всеки слага мениджърите под напън и от нас се чакат единствено победи. Само един обаче може да завоюва даден трофей и от сезон на сезона става все по-трудно” добави той.

„ Аз обаче се стремя да работя освен за резултатите, а и в области, за които хората считат, че не са наша работа. Според мен моите отговорности са доста повече от това, което върша на терена и това, което отборът реализира през уикендите. Тук в продължение на доста години всичко зависеше от сър Алекс. Хората бяха привикнали на непоклатимост и аз се надявам, че ще мога още веднъж да им я дам. Необходимо е обаче да си заслужа оставането и тъкмо върху това работя” сподели още Жозе.

„ Може да имаш триумф един сезон, само че в случай че през идващия се провалиш, тогава си навън. Това ми се случи на мен в Челси, както и на Клаудио Раниери в Лестър и на доста други. В наши дни хората избират краткосрочната визия” посочи португалецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР