Въпреки че Неймар няма да престане да бъде мечта за

...
Въпреки че Неймар няма да престане да бъде мечта за
Коментари Харесай

Трансферът на Неймар в Барселона се усложни

Въпреки че Неймар няма да престане да бъде фантазия за Барселона през цялото лято, неговият трансфер се усложни до съвсем неосъществими равнища, написа мадридският AS.

Като за начало се показва задържителното намаляване на заплатите в клуба поради пандемията от ковид. Не наподобява действително да се претендира, че състезател, чиято заплата е 50 млн. евро, да се съгласи да си я намали до 20 млн. евро в случай че той не направи непредвиден жест, счита изданието. Също по този начин катарската горделивост на Пари Сен Жермен няма да разреши на Неймар да се трансформира в блудния наследник на Барселона. Тези два фактора, както и цената на прехвърлянето, бягството му и правосъдните каузи сред бразилеца и клуба слагат под въпрос завръщането му на " Камп Ноу ", което е категорично искане на Лионел Меси, продължвава вестникът.

Междувременно, Неймар е помрачен и от две имена, които сега са тези, които вълнуват почитателите на Барселона - Лаутаро Мартинес и Миралем Пянич. Аржентинецът е наблюдаван от клуба в продължение на два сезона, като с израстването си през последната година, доказано и в двата мача против отбора в Шампионската лига, той се трансформира в цел номер 1 на каталунците. От предишното лято ползата към него се ускори и оттова са удовлетворени от всичко забелязано, в това число и във въпросните два мача. Увеличават се информациите, че нападателят е дал своето " да " на Барса, откъдето не могат да платят клаузата му от 111 млн. евро и по тази причина оферират на Интер 60 млн. евро плюс двама свои футболисти за тяхната звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР