Въпреки, че не могат да покажат всички черти, свидетелстващи личността,

...
Въпреки, че не могат да покажат всички черти, свидетелстващи личността,
Коментари Харесай

Личността на оранжевия цвят

 1 orange

Въпреки, че не могат да покажат всички черти, свидетелстващи личността, цветовете издават някои общи специфичности на характера.

И по този начин, в случай че оранжевото е обичаният ви цвят, вие сигурно ще откриете себе си някъде в описанието по-надолу. Ако пък този цвят не участва в всекидневието ви, то ще разберете позитивният резултат, който той носи върху настроението, изключително когато сте уплашени.

 1

 2

Ако обичаният ви цвят е оранжево, вие сте оптимист и екстроверт. Вие сте другарски надъхан и добросърдечен човек.
Уверени и решителни, само че не нападателни, хората, които харесват този цвят са по-безгрижни и по-малко интензивни, в сравнение с тези, които обичат аленото.
Като фенове на оранжевото вие обичате купоните, обществените контакти и постоянно сте представителят на групата. Докато сте очарователни и общителни, вие сте склонни да бъдете и фукльо.
Получавате огромно задоволство от това да помагате на другите, като от своя страна вие вдъхновявате със своята жизнеспособност и положителна сила. Вие сте толерантни и приемате хората такива, каквито са.

 3

 2 orange

Вие сте свободен дух, който не обича да бъде с вързани ръце, не постоянно сте лоялни в връзките си и ангажирате вниманието си.
Вие живеете живота си въз основа на вашите " червени " реакции. Вие сте авантюрист и обичате живота навън -къмпинг, катерене, дайвинг, планеризъм.
Вие сте смелчаги, постоянно гледате към идващото си предизвикателство, идващото си огромно премеждие.

 4    5

 7

 8     9

Наслаждавате се и сте физически дейни, изключително навън, без значение дали това е просто разходка или в конкуренция на високо ниво в спортни надпревари.
Вие сте цялостни с живот, постоянно сте в придвижване и това може да докара до безпокойствие и неспокойствие в общуването ви с други хора, които не разполагат с тази потребност.
Любителите на портокаловият цвят обичат да поемат опасности в доста области на живота си, изключително във физическите. Вие предпочитате да изследвате външният, а не вътрешния си свят.
Търпението не е един от вашите добродетели и вие може да бъде много мощен и могъщ над другите, когато са под стрес.
Но вие можете да бъдете и нерешителни, непоследователни и непредсказуеми. В работна среда вие сте колонни да страните от другите, да бъдете егоистични, егоцентрични, даже и незаинтересовани.

 15    16

 17

 18

 19

.....

Оранжевото - цветът на завършения и обществена връзка

Цвят оранжево излъчва топлота и благополучие, съчетаващ физическа сила от стимулирането на алено с бодростта на жълто.

 11    12

 13

 14Jane Avril dancing Paris 1892 Henri de Toulouse-Lautrec

/Jane Avril dancing, Paris 1892, Henri de Toulouse-Lautrec /

Оранжевото предлага прочувствена мощ в сложни времена. Този цвят би могъл да ни помогне да се съвземе от отчаяние, обезсърчение или при превъзмогване на тежко положение на тъга.
Цветовата логиката на психиката на оранжевото е оптимистично и вдъхновяващо нашия дух. В реалност оранжево е толкоз оптимистично и вдъхновяващо, че всички ние би трябвало да намерим способи да го използваме във всекидневния ни живот, даже в случай че то е единствено под формата на една оранжева химикалка.

 20     21

Оранжевото носи спонтанност и позитивна вероятност за живота, и е превъзходен цвят, който може да се употребява по време на сложни стопански времена, той стимулира и оказва помощ да погледнем от хубавата страна на живота.
Със своят възторг за живот, оранжев цвят е обвързван с завършения и вдишване на риск, вдъхновяваща физическа убеденост, конкуренция и самостоятелност.
По отношение на смисъла на цветове, оранжево демонстрира екстровертност, без морални задръжки и постоянно предизвиква към ексхибиционизъм на личността.

 22

 23

 24

Оранжевия цвят има връзка със общественото другарство. Той е топъл и привлекателен цвят и има както физически, по този начин и душевен стимулиращо влияние, това е цвят, който кара хората да мислят и приказват!

 25

 26    27

 28Theatre Magazine March 1922 cover. Illustration by Clara Elsene Peck American 1883-1968

/Theatre Magazine, March 1922 cover. Illustration by Clara Elsene Peck /1883-1968/

 29    30

 31

 32

 33    34

 35

 36    37

В същото време, оранжевото отключва апетита. Този цвят е явно най-лошият цвят, който може да имате в кухнята, в случай че се пробвате да отслабнете!

 tumblr mavfzf0cwf1qfpcnio1 1280

Оранжевото оказва помощ за усвояването на нови хрумвания и освобождение духа в своите ограничавания, като ни дава свободата да бъдем себе си. В същото време той предизвиква самоуважението и уважението към другите.

Снимки: pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР