Въпреки че не играят активна роля в самата игра на

...
Въпреки че не играят активна роля в самата игра на
Коментари Харесай

12% от служителите в САЩ ще пропуснат работа в деня след Суперкупата

Въпреки че не играят дейна роля в самата игра на Суперкупата, 11.8% от чиновниците ще са в болнични в понеделник, с цел да се възстановят след леки пострадвания, контузия на главата или отмалялост, осведоми CNBC.

Може би 48-те милиона кг гуакамоле и 50-те милиона кейса бира, които американците нормално употребяват по време на празненствата към Суперкупата ги оставят в такава дълбока кома и хранително натравяне, а денят по-късно е сложен за прекарване.

Каквато и да е повода повече от една десета от чиновниците възнамеряват да излязат в отпуска на 4 февруари, съгласно изследване, извършено от Monster, което значи, че в случай че работите в Съединени американски щати можете да очаквате един спокоен ден в офиса (което би било ужасно, в случай че лекувате личния си махмурлук).

Разбира се, някои биха могли да се стегнат и да не си взимат болничен или свободен ден. Проучването открива, че единствено 9,4% от хората в действителност сабили заболели след празненства към Суперкупата.

Ако сте един от тези чиновници, които не възнамеряват да влязат в офиса в понеделник, има огромни шансове вашият началник или управител също да отсъства.

Monster също изследва трендовете при ръководителите на фирмите и ръководителите на отделите по човешки запаси в разнообразни организации и открива, че тези хора са още по-склонни да кажат, че са взели почивен ден - съвсем 14% са извикали болничен ден след Суперкупата, с цел да се възстановят от купоните. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР