Въпреки че натискът срещу Иран е приключил с неуспех, опитите

...
Въпреки че натискът срещу Иран е приключил с неуспех, опитите
Коментари Харесай

Иранският президент осъди санкциите и западната хегемония

Въпреки че натискът против Иран е завършил с крах, опитите към момента не престават. Това съобщи новият президент на Ислямската република Ебрахим Раиси през Общото заседание на Организация на обединените нации

Очаквано, той засегна главно, само че настоя, че те ще имат смисъл, единствено в случай че водят до анулация на всички наказания против Техеран. Съпротивата на Иран против глобите произтича от неговата стратегическа рационалност.

Раиси атакува остро Запада, като даде за образец Афганистан и изтеглянето на задграничните войски. По думите му, това демонстрира неуспеха на западните сили в налагането на еднаквост и надмощие. В същото време, за това заплащат и американските данъкоплатци, сподели той.
 До месец не престават договарянията сред Иран и международните сили
До месец не престават договарянията сред Иран и международните сили

Разговорите по нуклеарната стратегия текат от април

Днес светът не се интересува от " Америка преди всичко " или " Америка се завръща ". През последното десетилетие Съединени американски щати направиха грешката да трансформират своя метод на водене на война по света, вместо да трансформират своя метод на живот. , сподели той. Санкциите, изключително глобите по време на пандемията COVID-19, са закононарушения против човечеството.

Иран създава и предлага лично произвеждане ваксини, защото глобите са попречили и на закупуването на такива препарати. Въпреки рестриктивните мерки обаче, Иран е постигнал прогрес в медицината, твърди иранският президент.

Сътрудничеството сред страните по света в областта на здравето и изключително във връзка с имунизациите е равно на подкрепяне на духа на човечеството и политиката . Коронавирусът е сигнал за пробуждане за целия свят, който да ни подсети още един път, че всички човешки същества са взаимозависими. Кризите в човешките общества, като принуждение, беднотия, безработица, морална и икономическа корупция, срив на фамилни полезности, районни войни, проведен тероризъм и екологични рецесии, са резултат от пренебрегването на правилата на рационалност, правдивост и независимост, съгласно него.
 Правозащитници жигосаха
Правозащитници жигосаха " климата на безотговорност " за убитите в арестите в Иран

Най-малко 72 души са били убити след изтезания и малтретиране

Нашата политика е да се стремим към опазване на стабилността и териториалната целокупност на всички страни от района, настоя иранският президент. Ако не беше силата и ролята на Иран, дружно с държавните управления и народите на Сирия и Ирак, както и всички безкористни старания на мъчениците Абу Махди ал-Мухандис и военачалник Касем Солеймани, през днешния ден " Ислямска страна " (ДАЕШ) щеше да бъде комшия на Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР