Въпреки че наскоро научихме, че един от по-мощните Galaxy A

...
Въпреки че наскоро научихме, че един от по-мощните Galaxy A
Коментари Харесай

Какво предлага бюджетният Samsung Galaxy A14 5G срещу 200 долара

Въпреки че неотдавна научихме, че един от по-мощните Galaxy A модели може и да не се появи повече, Samsung неотдавна показа най-новото попълнение в тази серия. 
 Samsung Galaxy A74 и стопира ли производството на смарт телефоните от тази серия
Моделът на Samsung, който може да не забележим повече

Един от известните модели в междинния клас

Това е бюджетният Galaxy A14 5G, който дебютира тази седмица по време на CES 2023 в Лас Вегас, където корейският производител сподели и някои много новаторски технологии при екраните. 

Galaxy A14 е подобаващ избор за хората, които желаят надеждно устройство на налична цена, което въпреки всичко не е лишено от някои значими екстри, като тройна камера и огромна батерия да вземем за пример. 
 Снимка 601360

Смартфонът е с 6.5-инчов LCD екран с Full HD+ резолюция и 90Hz. 

Рамките са много забележими, а в горната част в капковиден разрез е вместена 13-мегапикселова камера. 

Основната камера е формирана от 50-мегапикселов основен датчик с бленда f/1.8 и две камери с по два мегапиксела за дълбочина и макро фотоси.
 Снимка 601361

 

Чипсетът в Galaxy A14 е MediaTek Dimensity 700 с 5G модем, а към него има 4GB RAM, 64GB вградена памет и слот за microSD карта, с която да в допълнение да увеличим паметта. 

Батерията е една от мощните страни на този модел. Тя е с потенциал от 5000mAh, което поради процесора и LCD екрана би трябвало да ни е задоволително за много повече от един ден. 

Зареждането се случва с до 15 вата. 
 Снимка 601362

Друг значим акцент при този телефон е, че идва с Android 13, а Samsung дава обещание до четири години ъпдейти на системите за сигурност, както и два ъпдейта на операционната система.
 CES 2023, Samsung, Flex Hybrid и какво е бъдещето на екраните
Samsung сподели бъдещето на екраните по време на CES 2023

Очакват ни забавни продукти

Очаква се телефонът да дойде в Европа тази пролет, а цената му в Съединени американски щати, където ще се появи първо, е единствено 199 $.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР