Въпреки че наскоро Филип Аврамов обяви в тв ефира, че

...
Въпреки че наскоро Филип Аврамов обяви в тв ефира, че
Коментари Харесай

Драма? Фицата крие второто си дете от бившата, а тя...

Въпреки че неотдавна Филип Аврамов разгласи в тв ефира, че с някогашната му брачна половинка Милена, която му е колежка на актьорското занятие, са запазили положителния звук между тях след раздялата им, наподобява не всичко е по този начин розово, както той се пробва да го изкара.

Двамата не поддържали близки взаимоотношения, като главната им връзка се свеждала само и единствено до щерка им Рая. Момиченцето посещавало дома на татко си и новата му жеnа Севинч и към този момент се познавала с новата си сестричка Ана. Филип обаче пазел новото си семейство настрани от някогашната си брачна половинка, която обществено описа, че към момента не се е виждала нито с актуалната половинка на артиста, нито с детето им.

Милена призна, че доста желае да види дребното момиченце и „ да го нагушка и намачка, като всяка майка “. Защо и досега не е получила позволение за това, тя продължава да недоумява. Въпреки комплицираната обстановка обаче, актрисата е безапелационна, че ще направи всичко допустимо щерка й Рая да бъде близка с дребната си сестра, както тя е със своята лична. Интересното е, че и Филип, и Милена играят дружно в хитовия сериал „ Скъпи наследници “.

Актьорът е в ролята на мистериозната личност Ленин, а някогашната му жена - на лукавата брачна половинка на героя на Антоний Аргиров Христина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР