Въпреки, че на нашенския тенисист номер 1 кариерата е в

...
Въпреки, че на нашенския тенисист номер 1 кариерата е в
Коментари Харесай

Гришо и Мадалина се отдават на ласки в Монте Карло

Въпреки, че на нашенския тенисист номер 1 кариерата е в застой, най-малко си има първокласна държанка която да го теши. Така радната ракета N 1 се намира на крилете на любовта и самичък съумя да се покаже в много пикантна атмосфера. Хубавата Мадалина, която се появи от Румъния, завоюва сърцето му и към този момент е неразделно до него.

Ресторант в Монте Карло бе очевидец на сантименталните им изцепки, а самата госпожица Генеа показа атрактивното видео с феновете си в Инстаграм. На късото клипче се вижда по какъв начин двамата се натискат, като Гришо хубаво съумява да нацелува новата си изгора. Тя пък съвсем не смъква ръцете си от него и в случай че съдим по ненадейно избухналите им пристрастености, и вечерта е минала с фойерверки.

Влюбените се загаджиха относително скоро и към този момент не си вършат труда да се крият. Румънката е следващата хубавица, съумяла да очарова нашия тенисист. Въпреки че постоянно тъкмо дамите може би пречат на кариерата му, въпреки всичко Гришо е и човек на живота. Част от поддръжниците му считат, че на корта той не е задоволително съсредоточен и ловък в играта, като аргументите за това са точно дамите. Каквато и да е истината, Димитров за момента се възползва оптимално от лятото и лукса по света. В компанията на Мадалина, несъмнено.

Тагове: new Григор Димитров Гришо Мадалина Геня
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР