Въпреки че може да липсва истински сняг на земята, жителите

...
Въпреки че може да липсва истински сняг на земята, жителите
Коментари Харесай

Общинските съветници на Торонто гласуват против забраната за спускане с шейни на 45 хълма

Въпреки че може да липсва същински сняг на земята, жителите на Торонто могат публично да карат шейни на всичките 45 хълма в града, които преди са били считани за „ небезопасни “, след вълна от отбиване от обществеността.

В сряда градските съветници на Торонто гласоподаваха в поддръжка (21-3) за унищожаване на възбраната за втурване с шейни в града, която беше въведена на 14 януари и видяха знаци, забраняващи спускането с шейни, конфигурирани на 45 хълмове, оставяйки единствено 29 отворени за зимни действия.

Майк Кол, Стивън Холидей и Горд Пъркс бяха тримата съветници, които гласоподаваха срещу предлагането.

Вземете последните национални вести. Изпраща се на вашия имейл, всеки ден.

По време на срещата на градския съвет в сряда съветниците утвърдиха предложение, импортирано от Брад Брадфорд, консултант за плажове-Източен Йорк, съгласно което градът ще отстрани знаците, забраняващи карането на тобоган, и ще конфигурира нови знаци, предупреждаващи за евентуалните опасности, свързани с активността, както и информация къде да намерите други избрани хълмове за втурване с шейни в града.

Градските екипи също по този начин ще конфигурират още веднъж бали със сено, които са били сложени преди на хълмовете, където спускането с шейни е било неразрешено.

През януари градът забрани карането на тобоган в няколко парка, които счете за „ небезопасни “, защото хълмовете „ могат да съставляват заплаха “ за тези, които се плъзгат надолу.

„ Мисля, че е неуместно “, сподели жителят на Торонто Бил Мартин пред Global Новини по това време, споменаващи знаци, изскачащи в някои паркове, забраняващи на никого да се плъзга надолу по хълма.

Град Торонто сподели, че повода зад знаците е да попречат на деца или други хора, които се любуват на зимни действия, да се блъскат в дървета, стълбове или други трудности.

— с файлове от Isaac Callan и Noor Ibrahim от Global News 

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР