Въпреки че може да е изкушаващо, почти не си струва

...
Въпреки че може да е изкушаващо, почти не си струва
Коментари Харесай

Победители от лотарията, които спечелиха милиони, но загубиха всичко

Въпреки че може да е изкушаващо, съвсем не си коства да си купите билет от лотарията - възможностите просто не са на ваша страна. Но, даже да спечелите, би трябвало да сте наясно, че джакпотът несъмнено не взема решение всички житейски проблеми. Историята помни безчет образци за печеливши, чийто живот даже се е влошил, откакто са спечелили джакпота. Ето няколко образеца, разказани от Business Insider:

Мартин и Кей Тот завоюваха
джакпот от $5 милиона, само че изгубиха билета си

Семейната двойка - 33-годишният Мартин Тот и 24-годишната му брачна половинка Кей от Обединеното кралство даже не съумяват да помиришат 5 милиона $, които са спечелили от
лотарията, откакто изгубиха билета си.

След следствие на Camelot Group, компанията, която ръководи националната
лотария на Обединеното кралство, излиза наяве, че претенциите им за печелившия билет са законни. Но защото има 30-дневен период за докладване на изгубени билети, компанията не е длъжна да заплати и джакпотът и това се трансформира в най-голямата непотърсена от лотарията от 1994 година

Бъд Поуст, който печели 16,2 милиона $

...и ги губи единствено в границите на една кошмарна година. Уилям " Бъд " Поуст завоюва 16,2 милиона $ в
лотарията на Пенсилвания през 1988 година, само че за една година потъна в дълг от 1 милион $. Бивша другарка сполучливо го съди за една трета от облагите му, а брат му е задържан за хипотетично наемане на наемен палач да го убие с вярата, че ще наследи дял от извоюваното. След като влага пари в фамилен бизнес, Пост потъва в задължения и прекарва известно време в пандиза за пукотевица с револвер в главата на инкасатор.

Веждъж той признава: " Бях доста по-щастлив, когато бях опустошен ", споделя съгласно The ​​Washington Post.

Лара и Роджър Грифитс, които печелят 2,76 милиона $ през 2005 година

След като печелят крупната сума, съпрузите купиха своя желан дом за милиони долари. Сдобиват се с Porsche, отдават се на първокласни пътувания до Дубай, Монако и Ню Йорк. Според медийни изявления благосъстоянието им свършва през 2010 година, когато чудноват пожар изгаря къщата им, която не е добре застрахована, което ги принуждава да вършат безценен ремонт. Малко по-късно връзките на двойката се обтяга и това поставя края на 14-годишния им брак.

Самотна майка печели 10 милиона $, само че в последна сметка се върна към остарелия си живот

През 2004 година самотната майка Шарън Тирабаси която е получавала обществени помощи, печели от Ontario Lottery and Gaming 10 милиона канадски $. Тя стартира да пилее облагата - взима си огромна къща, първокласни коли, дизайнерски облекла, провежда обилни празненства, върви по екзотични пътувания, прави дарове на фамилията, дава заеми на другари. След по-малко от десетилетие се оказва още веднъж на работа на повърхностен работен ден и живее в къща чартърен.

Тирабаси въпреки всичко влага част от непредвидената си облага в тръстове за шестте си деца, които ще могат да вземат парите, когато навършат 26 години.

Евелин Адамс, която печели завоюва 5,4 милиона $ и ги залага

Адамс печели два пъти от
лотарията. Първият път е през 1985 година и още веднъж през 1986 година

След като печели $5,4 милиона първоят път, съгласно медийни изявления че тя ги е заложила в Атлантик Сити.

Пред The ​​New York Times през 1993 година Адамс споделя, че публичността, която е получила след спечелването на
джакпота, е довела до доста молби за финансова помощ.

През 1998 година Джералд Мусуагон печели
джакпота Super 7 от 10 милиона $ в Канада

Той не можа да одобри моменталната популярност, която пристигна със спечелването на огромната премия, съгласно канадския Globe and Mail.

Купува си няколко нови транспортни средства за себе си и другари, къща, която се трансформира в " празненство зона " и постоянно отбелязва новия си метод на живот с огромни количества опиати и алкохол ", оповестява The Globe and Mail.

Мусуагон инвестра и пари в бизнес за дърводобив, който се проваля, поради нулеви продажби. В последна сметка той бил заставен да работи във фермата на собствен другар, единствено с цел да свърже двата края, съгласно.

Майкъл Карол, който печели 15 милиона $ през 2002 година и остава единствено с тази популярност

Тогава той е единствено 19 години, съгласно Daily Mail. Но съгласно медийни информации хипотетичната му податливост към кокаина, празненства, проститутки и коли го е върнала на изходна позиция след пет години.

Последно, което се чува за него е, че някогашният боклукчия се надявал да си върне остарялата работа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР