Въпреки че може да е изкушаващо да оставите двигателя включен,

...
Въпреки че може да е изкушаващо да оставите двигателя включен,
Коментари Харесай

Обичайният хак за размразяване на предното стъкло може да ви наложи солидна глоба, предупреждава автомобилен експерт

Въпреки че може да е изкушаващо да оставите мотора включен, с цел да размразите предното си стъкло, изключително когато температурите падат внезапно, доста хора не знаят, че то в действителност се чупи Законът.

Оставянето на вашия мотор да работи на луфт на улицата, до момента в който работи, е нелегално според раздел 42 от Закона за придвижване по пътищата от 1988 година Шофьорите могат да бъдат изправени пред санкция до £20, която може да бъде удвоена, в случай че не бъде платена в избран интервал. Експерти от предизвестиха: „ Ако оставите мотора си включен, до момента в който размразявате предното си стъкло на улицата, може да получите закрепена санкция от £20. Ако тази такса не бъде уредена навреме, може да ескалира до £40. Ние насърчаваме нашите клиенти да имайте поради тези разпореждания и обмислете различни способи за топене, които не включват оставяне на мотора на луфт. "

Автомобилни специалисти от Swansway Motor Group споделиха своите препоръки за това по какъв начин водачите могат да размразят предн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР