Въпреки че много от нас са залепени за телефоните си

...
Въпреки че много от нас са залепени за телефоните си
Коментари Харесай

Експерт призовава хората да изтрият приложения, които „шпионират“ с помощта на „правило за един ден“

Въпреки че доста от нас са залепени за телефоните си по няколко часа дневно, към момента има няколко мистерии за нашите устройства, които не знаем имате отговори за - тъй че какъв брой добре познаваме нашите телефони?

Мнозина няма да знаят, че даже когато приложенията не се употребяват, телефонът ви може да наблюдава и събира вашите данни без ваше познание - само че има метод да спре това да се случи.

Вероятно имате 10, двадесет или даже тридесет приложения на телефона си и е евентуално доста от тях да не се употребяват. Приложението за превод, което възнамерявахте да употребявате на отмора, само че по този начин и не успяхте да отворите, към момента стои там, а приложението за моментни фотоси „ една секунда дневно “, което искахте да употребявате, само че забравяте с години, също заема място.

Гигантът за сигурност Kaspersky предизвести, че съществуването на приложения на телефона ви, които не употребявате постоянно, към момента може да събира данни за вас, даже в случай че не го употребявате, оповестява LadBible.

Нова бел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР