Въпреки че много хора са гледали как Тошо Куката, Чеченеца

...
Въпреки че много хора са гледали как Тошо Куката, Чеченеца
Коментари Харесай

Потрес! Хора в мола гледали как Чеченеца, Тротинетката и Куката се гаврят с момчето, никой не подал сигнал

Въпреки че доста хора са гледали по какъв начин Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специфични потребности в пловдивски мол, нито един сигнал не е подаден на телефон 112.

Това изясни зам.-шефът на пловдивската полиция Радослав Начев. Ден след задържането на тримата инфлуенсъри Министерство на вътрешните работи и Районната прокуратура разкриха повече елементи по случая.

" Ситуацията се е развила на 3 април. Дълго време преди този момент техен общ прочут е убеждавал момчето да взе участие във видеото. Било му е предоставено да откри податливо на операция лице, което да изиграе ролята на куче и да бъде водено на кашика на публично място ", съобщи районният прокурор на Пловдив Петър Петров. Първоначално 20-годишното момче отказвало, само че позвъняванията не спирали и в последна сметка познатият му съумял да го убеди. " Казвал му е какъв брой е хубаво да се запознае с инфлуенсърите и че може да бъде прочут като тях. Възползвайки се от добротата на потърпевшия, въпреки всичко съумява да го убеди да се срещне с тримата ", посочи прокурор Петров.

Тримата развеждали младежа из етажите на комерсиалния център, като от самото начало записват какво се случва. После, без да му кажат, разгласили клипа в обществените мрежи.

" Деянието се отличава с извънреден цинизъм. Престъплението се квалифицира като безчинство, което планува отнемане от независимост до 5 години ", уточни наблюдавашия прокурор по делото Веско Ириков.

Оказва се, че това не е първото нарушение на инфлуенсърите. През 2017 година Чеченеца е приет за отговорен за обир, а Тошо Куката има 7 присъди за разнообразни закононарушения, осъществени за 2 години. Сред тях са 3 грабежа, кражба, лека телесна щета и закана с ликвидиране. И двамата са оправдани.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР