Въпреки че Меган Фокс е призната за една от най-привлекателните

...
Въпреки че Меган Фокс е призната за една от най-привлекателните
Коментари Харесай

Меган Фокс открито за стила си и моментите, в които предпочита да е “гола

Въпреки че Меган Фокс е приета за една от най-привлекателните и стилни звезди, през последните месеци тя си отнесе значително рецензии поради избора ѝ на облекло.
 Меган Фокс разкрива по какъв начин е отмъстила на един от някогашните си
Ето по какъв начин отмъщава на някогашните си Меган Фокс

Актрисата може да бъде в действителност неприятна

Наскоро фотография на актрисата, облечена с прилепнало горнище, подчертаващо гърдите ѝ, провокира вълна от мнения, много от които неодобрителни.  обаче дава да се разбере, че щом става въпрос за персоналния ѝ жанр, не се тормози просто да се носи по течението. И ни минимум се колебае един ден да носи необятни и свободни облекла, а на идващия някоя " гола " рокля.

" Сега просто опитвам с това да обличам в действителност огромни облекла или такива, които просто не са толкоз предизвикателни. Но също така има и част от мен, която е в въодушевление да бъде гола в този ден ", споделя актрисата в изявлението си за WWD Magazine.

Пред изданието  разкрива още, че сега не следва " един непрекъснат жанр ", тъй като избира да избира облеклото си съгласно това по какъв начин се усеща. И това е изцяло разбираемо, поради, че в този момент тя е на стадий, в който преоткрива какво е да показва себе си посредством облеклата.

Актрисата не крие това, по този начин, както не се тормози и да си признае, че при започване на кариерата си е имала " странна връзка с модата ", защото е била сексуализирана и рано се е сблъскала със славата.

" Дълго време бягах от модата и носех единствено спортни долнища или облекла за подготовка и в никакъв случай не желаех да показвам себе си ", издава още.

Във фотосесията за списанието обаче я виждаме в напълно друга светлина - уверена и секси да театралничи в облекла, които я карат да се усеща себе си.

На фрагментите, които актрисата е споделила в Instagram профила си, тя демонстрира няколко разнообразни визии. За първата носи дълги рокля и палто, които не акцентират доста тялото ѝ, само че пък оформят много елегантна композиция. На идната фотография я виждаме малко по-предизвикателна, облечена в асиметрична черна рокля.
 Меган Фокс и Machine Gun Kelly пред голямо тестване
Неочакваното и шокиращо самопризнание на Меган Фокс

Какво са претърпели актрисата и половинката ѝ

На третия кадър актрисата пък е закачлива и припомня на кукла, с розовото разкроено палто, което носи, до момента в който на четвъртия е в напълно другата диаметралност - строга, само че по разчупен метод, облечена с бяла риза с яка и черно сако.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР