Въпреки че медийното турне на принц Хари за промотирането на

...
Въпреки че медийното турне на принц Хари за промотирането на
Коментари Харесай

Медийни коментатори съсипаха Хари: Той живее в балон и има двойни стандарти

Въпреки че медийното турне на принц Хари за промотирането на книгата му “Spare ” завърши, то към момента остава една от най-обсъжданите тематики във Англия.

Принц Хари „ живее в балон “ с недоволствата си по отношение на отношението към него спрямо брат си Уилям и защото известността му пада внезапно съгласно последните изследвания, херцогът ще „ разбере това по сложния метод “, показа кралският коментатор Виктория Арбитър.



Междувременно в Съединени американски щати кралски наблюдаващ Хилари Фордуич сподели, че възмущението на 38-годишния Хари от метода му на живот няма да се хареса на хората в Обединеното кралство, които са толкоз затруднени финансово, че „ би трябвало да избират сред отопление и ястие “.

Техните мнения бяха направени в деня, в който Ipsos Mori разкри, че известността на червенокосия принц е намаляла с цели 47 % измежду британците, откогато книгата е пусната в продажба.

Г-жа Арбитър, дъщерята на Дики Арбитър, някогашен прессекретар на кралицата, сподели: „ Тези резултати са много невероятни, тъй като имаше интервал, в който той беше вторият по известност след кралицата. ”



„ И мисля, че това ненапълно приказва за този балон, в който живее принц Хари. Наистина е извънредно да го чуваме да се оплаква, че имал по-малката част от спалнята, когато беше с Уилям за живеели в замъка Балморал. ” - добави тя, реферирайки към фрагмент от книгата, в който Хари се оплаква, че е трябвало да дели спалнята си с по-големия си брат.

Г-жа Арбитър също разяснява някои от недоволствата на принца за нарушение на персоналния му живот с решението му да включи в книгата си наличието на текстови известия сред брачната половинка Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.



Тя изясни: „ Мисля, че множеството рационално мислещи хора биха се съгласили, че Хари има цялостното право да опише личната си история, изключително като се има поради, че толкоз доста други хора са се чувствали квалифицирани да го създадат през всичките тези години. Но за мен е странна готовността му да разкрие надълбоко поверителна персонална информация за други членове на фамилията без тяхно позволение, изключително откакто той самият се е противопоставял на това толкоз доста години. Така че да, това в действителност приказва за двоен стандарт.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР