Въпреки че крипто пазарът е изпълнен с много възможности, експертите

...
Въпреки че крипто пазарът е изпълнен с много възможности, експертите
Коментари Харесай

Започнете, изграждайте и израснете с Toncoin, BNB и Bitcoin Spark

Въпреки че крипто пазарът е изпълнен с доста благоприятни условия, специалистите оферират да започнете, да изградите и да постигнете триумф с Toncoin (TON), Binance Coin (BNB) и Bitcoin Spark (BTCS).

Защо Toncoin е обещаващ план?

Toncoin бързо се издигна в класацията, с цел да си обезпечи място измежду 15-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация. Това демонстрира висока ликвидност и одобрено наличие на криптопазара.

Макар че регулаторните спънки доведоха до трансформирането му от самодейност, насочена към Telegram, в самодейност, ръководена от общността, ребрандирана като The Open Network, този ход акцентира адаптивността на плана и отдадеността на неговата общественост.



Освен това неотдавнашната интеграция на Toncoin с Telegram посредством Ton Space е основен катализатор за обещаващо бъдеще. Също тама планът продължава да надгражда мощните си страни и да уголемява екосистемата си, отваряйки вратата за необятното ѝ приемане и потребление в действителния свят.

Цена на BNB

Цената на Binance Coin (BNB) неотдавна направи незабравим ход, като разруши модела на низходящия триъгълник и уверено затвори над линията на низходящия тренд. Сега двойката BNB/USDT е изправена пред забележителна хоризонтална опозиция на равнище $223. Анализаторите допускат, че в случай че BNB успее да премине тази основна преграда, това може да отвори вратата за рали, като задачите са $243 и в последна сметка $250.

Какво съставлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е пионерски блокчейн план, който се отличава с непоколебимия си ангажимент за повишение на сигурността, скоростта и мащабируемостта, като в същото време прокарва път към същинска децентрализация и на практика приложения в действителния свят.

Блокчейнът Bitcoin Spark обезпечава светкавична обработка на транзакциите при минимални такси посредством ниско време за обработка на блоковете, високи благоприятни условия за транзакции на обособените блокове и голям брой възли.

Този новаторски блокчейн е структуриран с голям брой пластове, с цел да подсигурява мащабируемост и еластичност. Той разполага със специфичен пласт за смарт контракти с обособени системи за осъществяване, които доближават до единична мрежова комплектност, насърчавайки разнообразието на децентрализираните приложения (dApps) в границите на своята екосистема, като дава опция на разработчиците да употребяват разнородни езици.

Това, което същински отличава Bitcoin Spark, е революционният консенсусен механизъм, прочут като Proof-of-Process (PoP), който по неповторим метод възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и принос към обработката по нелинеен метод. Този комплициран метод, комбиниран с обширна мрежа от възли, улеснява изобилието от потвърждаващи устройства. Всъщност екипът на Bitcoin Spark е на път да пусне елементарно за потребление приложение за валидиране на мрежата, съвместимо с устройства, употребяващи iOS, Android, Windows, macOS и Linux.

Институциите и физическите лица, които търсят отдалечени изчислителни запаси, ще могат дейно да употребяват мощността, предоставена от валидаторите в подмяна на BTCS. Валидаторите от своя страна получават дял от генерираните доходи, изсечените BTCS и таксите за транзакции от доказаните блокове, като предизвикват взаимноизгодна екосистема.

Bitcoin Spark също по този начин ще даде опция на рекламодателите да се ангажират с потребителите, като включат ненатрапчиви рекламни пространства в своето приложение и уеб страница. Рекламите също ще се заплащат в BTCS и ще се ръководят от общността, с цел да се подсигурява сигурността и децентрализацията. Участниците в мрежата ще получават 50% от приходите плюс други тласъци. Bitcoin Spark е във фаза 8 от общо 10 в своето в началото предложение на монети (ICO) и екипът ѝ е подхванал забележителни стъпки , с цел да подсигурява и обезпечи сигурността на активите на вложителите.

Цена на BTCS

В момента Bitcoin Spark (BTCS) се продава на цена от $3.25, съпроводено от 6% и разнообразни други преимущества. Очакванията са свързани с стартирането му на пазара на 30 ноември, защото цената му ще бъде $10, което отразява доста нарастване от 320%.

Анализаторите са оптимистично настроени за вероятностите на BTCS, като показват технология на плана, приложенията и в действителния свят и новаторски награди като индикатори за доста търсене и приемане даже след стартирането ѝ на пазара.

Те също по този начин вършат паралели сред лимитираното предложение от 21 милиона BTCS на Bitcoin Spark и представянето на цената на Биткойн (BTC), което допуска капацитет за дълготрайно повишение на цената. Нещо повече, те настояват, че ниската пазарна капитализация на Bitcoin Spark и стартирането на сходни планове наоколо до крипто бичия интервал в исторически проект водели до солидни ценови ралита.

Заключение

Въпреки че Toncoin (TON), Binance Coin (BNB) и Bitcoin Spark (BTCS) оферират капацитет за обилни облаги, от решаващо значение е да проведете лично изследване, преди да поемете каквито и да било задължения.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР