Въпреки че Кремъл заяви, че няма да обявява война на

...
Въпреки че Кремъл заяви, че няма да обявява война на
Коментари Харесай

Ще обяви ли утре Путин сценарий на Страшния съд?

Въпреки че Кремъл съобщи, че няма да афишира война на Украйна или военна готовност на Деня на успеха на 9 май, пазарите са обзети от спекулации, че съветският президент Владимир Путин ще разгласи „ сюжет на Страшния съд “, който ще се отрази както върху нашествието в Украйна, по този начин и на НАТО, написа Oilprice, представен от " Инвестор.бг ".

Честването на Деня на успеха в Русия е изключително известен празник в страната и бележи успеха на Съветския съюз над нацистка Германия във Втората международна война. Тази година празникът е по-голям от всеки път за Путин, чиято „ специфична военна интервенция “ в Украйна буксува, като задачата на Москва се измести към управление на изтока и основаване на сухопътен кулоар с Крим.

Попитан на 4 май дали празникът ще бъде употребен за оповестяване на война на Украйна, представителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира въпроса като " нелепост ".

Заглавията на западните медии са изпълнени с хрумвания, че Путин ще изпрати обръщение за съдния ден, когато се качи на подиума на Червения площад.

Това е доказано и от нарушаванията на руснаците на финландското и шведското въздушно пространство, до момента в който Хелзинки и Стокхолм обмислят участие в НАТО, както и от симулирана термоядрена офанзива против Ирландия, излъчена по съветската държавна телевизия.

Петролните пазари завършиха втора поредна седмица на растежи на фона на страховете за световните доставки, произлизаща от войната сред Русия и Украйна, до момента в който в Китай се надига нова опасност в лицето на коронавирусните огнища, с които Пекин към момента се бори.

Макар че цените на петрола са мощно волатилни сега, реагирайки на слабите стопански данни от Китай и ограничението на световното предложение на фона на глобите против Москва, в последна сметка биковете печелят по отношение на мечките през седмицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР