Въпреки че кралските деца са като всички други деца в

...
Въпреки че кралските деца са като всички други деца в
Коментари Харесай

Тежка забрана за принцеса Шарлот в училище

Въпреки че кралските деца са като всички други деца в толкоз доста връзки, сигурно има някои забележителни разлики в живота им, които наподобяват големи.

Стана ясно, че дъщерята на херцозите на Кеймбридж принцеса Шарлот, която посещава същото частно учебно заведение като по-големия си брат принц Джордж не е насърчавана да има най-хубав другар от класа си.

Всичко било поради духа на приобщаване. Шарлот няма най-хубав другар, а учебният личен състав се надява вместо това да насърчи среда, в която никой не се усеща изолиран. „ Това в действителност е едно ужасно малко учебно заведение, което в действителност се концентрира върху добротата “, споделя източник пред уеб страницата She Knows.

Източникът споделя още за учебното заведение на децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън: „ Има политика, че в случай че детето ви прави празненство, не можете да раздадете предложения в класа, в случай че не са поканени всички деца от него. Това е хубаво, тъй като никой не се усеща като новобранец.

Навсякъде има табели, които споделят, бъдете благи, това е духът на учебното заведение. Те не те предизвикват да имаш най-хубави другари “.

Освен това в учебното заведение на кралските наследници родителите са насърчавани да бъдат ангажирани с учебния живот на децата. „ Това е учебно заведение, което в действителност чака присъединяване на родителите. Майките и бащите са доста мощно ангажирани в учебното заведение, тъй че Кейт и Уилям също ще бъдат “, споделя още източникът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР