Въпреки, че Конституционният съд отхвърли искането за провеждане на референдум,

...
Въпреки, че Конституционният съд отхвърли искането за провеждане на референдум,
Коментари Харесай

Възраждане продължава борбата за запазването на българския лев

Въпреки, че Конституционният съд отхвърли настояването за осъществяване на референдум, Възраждане продължава. Това съобщи депутатът Ивайло Папов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му недоволството против решението на Конституционен съд ще се изрази в две посоки. Той акцентира, че партията ще търси вид този проблем да се реши в Европа, като ще се желае съдействието на партията " Идентичност и народна власт " в Европарламента. За задачата ще се направи петиция и ще се събират подписи, когато наближат евроизборите, Панов разясни, че в това време ще продължат блокадите на ключове пътни артерии в страната.

Депутатът изрази безпокойство, че страната ни ще бъде вкарана прибързано в еврозоната, тъй като решението е политическо.

Народният представител разясни, че Възраждане не е срещу приемането на еврото . Според него обаче това би трябвало да се случи, когато достигнем икономическо развиване, което го разрешава. Той даде за образец страните от някогашния соцблок Полша, Чехия и Румъния, които са по-добре стопански от България, само че там тематиката за приемането на еврото не е на дневен ред.

По думите му сглобката се е страхувала от  за опазване на българския лев, тъй като болшинството българи е срещу влизането в еврозоната.
 Конституционен съд: Референдум за лв. вярно няма да има
Конституционен съд: Референдум за лв. вярно няма да има

Възраждане и Има Такъв Народ оспориха решението на Народните представители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР