Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди вече са официално

...
Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди вече са официално
Коментари Харесай

Защо Брадли Купър е бесен на Ирина Шейк

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди към този момент са публично разграничени, почитателите постоянно спекулират за хипотетична ревнивост, когато ги видят в компанията на някой различен. И се стартират догадките и догатките.
 Том Брейди и Ирина Шейк ли са новата звездна двойка - какво породи догатките
Том Брейди и Ирина Шейк - рисково близки

Двойка ли са супермоделът и спортистът

Оказва се, че Бюндхен няма проблем с новите любовни трепети на някогашния си брачен партньор и татко на децата ѝ. Или най-малко по този начин твърди непосредствен до нея човек, съгласно който тя даже не се тормози от хипотетична нова връзка. " Защо да не се радва за Том? Тя се разведе с него. Полезно е за нейната независимост, че той продължава напред ", сподели източникът пред TMZ. И добавя, че Бюндхен и Шейк са в другарски връзки, само че не и близки.

Същото обаче явно не може да се каже за Брадли Купър, за който се твърди, че е полудял от ревнивост, заради бейзболната звезда Том Брейди, откакто се приказва, че той има връзка с някогашната му - моделът Ирина Шейк. Това показва RadarOnline, откакто изданието се базира на свои източници.
 Снимка 594997

Те пишат, че 46-годишният Брейди и съветският модел не бързат да оповестяват публично връзката си, тъй като желаят да видят до каква степен ще се развият нещата сред тях. Двамата бяха уловени неотдавна да интимничат, а близки до двойката разкриват, че са се срещнали на обилна женитба в Италия на милиардера Джо Нахмад.

Освен това изданието показва, че Брейди се е почувствал  " потиснат ", откакто някогашната му брачна половинка - супермоделът Жизел Бюндхен, е траяла напред с инструктора по джиу-джицу - Йоаким Валенте.
 Снимка 594142

" Том се пробва да я накара да ревнува, като се среща с по-млада жена. Започна да тренира с тежести, с цел да се конкурира с мъжете на Жизел ", разяснява осведоменият със обстановката сред някогашните, като добавя, че от друга страна Брадли Купър пък " към момента има усеща към Ирина Шейк. По негови думи това е и повода да е сърдит от развоя на събитията.
 Ревнува ли Жизел Бюндхен от хипотетичния романс сред Том Брейди и Ирина Шейк
Ревнува ли Жизел Бюндхен от хипотетичния романс сред Том Брейди и Ирина Шейк

А и двата супермодела се познават

Двамата се разделиха преди две години, само че поддържат другарски връзки. Често са засичани по време на разходка с дъщеричката им Леа, като не лисват и техни общи фрагменти и от взаимни ваканции. Дори имаше миг, в които се говореше, че двамата са на крачка още веднъж да се съберат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР