Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си

...
Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си
Коментари Харесай

След развода вече има слухове, че излиза с инструктора си, но твърди, че не е изневерявала

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди завършиха развода си още през октомври 2022 година моделът едвам неотдавна стартира да приказва по-открито за измененията, които са ѝ се случили от този момент, в това число и в персоналния ѝ живот.

В свое изявление по-рано този месец тя показа, че двете ѝ деца остават нейн главен приоритет. В същото време обаче Жизел Бюндхен разкри, че сърцето ѝ е отворено за последваща обич.

" Това е нова глава в живота ми и мога да науча нови неща. Вървя по пътя си по друг метод и съм признателна за всичко това. Благодарна съм за всеки урок ", добави тя тогава.

В последното си изявление за WJS обаче Жизел Бюндхен за пръв път дава съответен отговор на някои от необятно обсъжданите изказвания по отношение на персоналния си живот.

Моделът признава, че сега фактически излиза с някого, само че без да разкрива тъкмо с кого. Въпреки това от месеци насам се допуска, че новият мъж в живота ѝ е Хоаким Валенте - фамилният им инструктор по жиу-жицу.

Самият той нито е потвърждавал, нито отричал спекулациите, до момента в който пред Vanity Fair предходната година Жизел Бюндхен каза единствено, че не е сюрпризирана от обстоятелството, че откогато е разведена, хората се пробват да я свързват с кого ли не.

По думите ѝ Хоаким се е трансформирал в страховит другар за нея и фамилията ѝ.

" Той е наш преподавател, само че най-важното е, че е човек, на който се удивлявам и на който имам вяра. Много е хубаво да имам подобен тип сила, и децата ми също да са към този вид сила ", добави тогава моделът.

Сега обаче, по отношение на новата си връзка, тя издава, че е първият път, в който се среща с някого, който първо ѝ е бил другар. " Много е друго. Много е откровено и доста транспарантно ", споделя още Жизел Бюндхен.

Все отново тъкмо тези нейни думи като че ли подсказват, че точно Хоаким Валенте е новият мъж в живота ѝ. И въпреки по този начин и да не дава повече подробности относно любовния си живот сега, Жизел Бюндхен е безапелационна за едно. А точно, че не е изневерявала на Том Брейди по време на брака им, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР