Въпреки че жителите временно живеят далеч от апартаментите си в

...
Въпреки че жителите временно живеят далеч от апартаментите си в
Коментари Харесай

Някои студенти от McMaster все още са във временни жилища поради продължаващи проблеми с водата

Въпреки че жителите краткотрайно живеят надалеч от жилищата си в центъра на Bay Street, ръководителите на университета McMaster имат вяра, че са на „ мощен път “ към цялостно разрешаване на качеството на водата проблеми, които са измъчвали постройката.

В връзка с жителите в четвъртък институцията сподели, че водните проби, събрани от множеството етажи, не съдържат колиформни бактерии. Въпреки това във вторник ще е нужен още един кръг от целеустремено хлориране, с цел да се отстраняват бактериите на всички етажи.

„ Засегнатите поданици са известени за краткотрайни проекти за пренасяне и ние оценяваме тяхното продължаващо схващане “, жилищно настаняване и конференция на университета Услугите се споделят в актуализация.

Говорител на университет сподели, че 23 от 247-те жители, живеещи в постройката, ще бъдат наранени от настоящото пренасяне.

Бутилирана вода към момента се предлага на жителите на постройката до казусът е изцяло решен.

Вземете най-новите вести за Health IQ. Изпраща се на вашия имейл всяка седмица.

Студентите, живеещи в жилището, упорстват за деяние от късната есен, когато строителството аргументи голям брой проблеми: спиране на електричеството, настъпление от инсекти и нечиста вода.

През декември групата очерта своите опасения в писмо до университета, изискващо отчасти възобновяване на наема и външен обзор на заплахата от трета страна.

Мениджърът за връзки с медиите на McMaster Уейд Хемсуърт сподели по-рано пред Global News, че провокациите за жителите на 10 Bay не престават и университетът работи „ колкото е допустимо по-бързо ” със своите строителни сътрудници, с цел да отговори на всички опасения.

В януарско издание университетът сподели, че би трябвало да се извърши „ цялостен развой на хлориране на постройката “, с цел да се почистят тръбите за водоснабдяване, вътре в блока водопроводни и други съоръжения.

Наемателите трябваше краткотрайно да се реалокират в близкия хотел при започване на февруари за една седмица.

Бяха определени хотелските сметки и цената на храната, закупена с карти за подарък от $100 от университета през шестте дни.

Аспирант и съпредседател на съюза на наемателите в 10 Bay Connor Galloway сподели пред Global News във вторник, че е „ отчаян “ да чуе, че тестовите проби към момента са позитивни за колиформи на някои етажи.

„ Просто беше доста стресиращо да не знаем дали имаме чиста питейна вода, дали душовете и нещата към момента са безвредни “, сподели Галоуей. „ Особено откакто образователната година в действителност стартира. “

Той споделя, че доста студенти към момента употребяват безплатните кани за вода и бутилирана вода, предлагани от университета.

Разбира се, споделя той управлението на университета беше „ обилно “ с неотдавнашните понижения на наемите на фона на продължаващото стеснение.

Хемсуърт споделя, че университетът се надява да показа „ по-положителни вести “, когато на 21 февруари бъде дадена нова актуализация на жителите.

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР