Въпреки че Интер Милано е убедително на върха на класирането

...
Въпреки че Интер Милано е убедително на върха на класирането
Коментари Харесай

Индзаги: Остават още 42 точки за разиграване, постоянно го повтарям на отбора

Въпреки че Интер Милано е безапелационно на върха на класирането в Серия А, треньорът на тима Симоне Индзаги е доста внимателен преди мача с Атлетико Мадрид от осминафиналите на Шампионската лига. " За 20 дни всичко може да се промени ", сподели той на конференцията си преди дуела.

" Всичко става доста бързо във футбола. Начело сме в шампионата, взехме преднина, само че остават още 14 мача или 42 точки ", предизвести той.

" Направихме положителни първи 6 месеца от сезона, само че остават още три и те са най-важните. Постоянно го дублирам на тима ", сподели Индзаги.

Интер изцяло господства в Серия А с 20 победи от 24 мача и има 9 точки преднина пред първия си преследвач Ювентус, както и 11 пред Милан.
 Симоне Индзаги предизвести: Още не сме първенци
Симоне Индзаги предизвести: Още не сме първенци

" Подходихме доста отговорно "

" Направихме нещо положително предходната година в Шампионската лига, като стигнахме до финала (б. а. - загуба от Манчестър Сити с 0:1). Разбира се, че желаеме да повторим това, само че има огромни тимове, които желаят същото нещо, като стартираме с Атлетико ", счита италианецът.

" Ще бъде прекрасен и доста сложен дуел против тим, който играе отличен футбол и е воден от огромен треньор ", сподели той за Диего Симеоне, с който бяха съотборници в Лацио сред 1999 и 2003.

" Удоволствие е да се надигнем един против различен като противници. Никога не сме се губили от взор. Още като състезател знаехме, че ще стане огромен треньор, би трябвало единствено да видите какво съумя от 2011 отпред на този тим. Удоволствие е да се гледа Атлетико ", счита експертът.

Нападателят Маркюс Тюрам ще се срещне на терена със съотборника си в националния отбор на Франция Антоан Гризман.

" Знаем, че Антоан е необикновен състезател. Трябва да разгадаем проблемите, които може да ни сътвори. Не може единствено един футболист да има грижата за него ", предизвести Тюрам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР