Въпреки че имат две деца, бракът не бил на почит

...
Въпреки че имат две деца, бракът не бил на почит
Коментари Харесай

Защо Сашо Диков забрани сватбата на дъщеря си

Въпреки че имат две деца, бракът не бил на респект

Според слуховете точно Сашо Диков бил повода двамата към момента да не са венчани. Въпреки че имат две деца, бракът не бил на респект, най-малко от страна на Пипи. Илиян Любомиров бил по-романтичният в двойката и нямал нищо срещу да скрепят връзките си с автограф. Петя Дикова обаче – под въздействие на татко си – не била склонна да се бракува. Причините за сходно стичане на събитията били повече от практични – безусловно се отстранили всевъзможни разправии за имущество при положение на бракоразвод или гибел.

Така телевизионната легенда се показал като самобитен главатар на семейството. За да резервира благосъстоянието си, трупано с години, на процедура бил решил да си спести непотребни главоболия. Самата Петя не се чувствала застрашена, в случай че не подписа брак, и действително била уверена в това точно от татко си.

Каквато и да е истината, в последна сметка двамата млади имат две деца и ненапълно законът би им разрешил повече в някои връзки. От друга страна, скрепяването на фамилията с автограф не подсигурява по никакъв метод, че то ще просъществува във времето. Начините да се уреди имуществото пък също са безчет. За положително или зло бракът не подсигурява и безоблачно благополучие.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР