Въпреки че има някои често срещани миризми, които могат да

...
Въпреки че има някои често срещани миризми, които могат да
Коментари Харесай

Никога не бива да пренебрегвате миризми в дома си - тъй като може да са знак за опасност

Въпреки че има някои постоянно срещани миризми, които могат да се появят в дома ви и които не постоянно са добре пристигнали, множеството от тях евентуално са безвредни, като мощни миризми на готвене, които витаят дълго време след привършване на храненето или нещо, което се нуждае от разчистване в контейнерите или хладилника ви. Но има и други аромати, които в никакъв случай не би трябвало да пренебрегвате, защото те могат да бъдат знак за непосредствена заплаха или нещо съществено да не е наред в дома ви, чието премахване може да коства скъпо, предизвестяват специалисти.

Според отчет в Huffington Post има избрани миризми, за които би трябвало да знаете - в това число развалени яйца или миризма на плесен или пушек.

Първо, миризмата на миризма на развалени яйца може да е знак, че имате приключване на газ. Докато газът е естествено без аромат, фирмите вмъкват този мирис в него, с цел да подсигуряват, че хората имат някакъв тип предизвестие за евентуално приключване. Трябва да действате бързо, в случай че усетите тази мири...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР