Въпреки че има известен напредък в преговорите между Русия и

...
Въпреки че има известен напредък в преговорите между Русия и
Коментари Харесай

Израел вижда големи различия за разрешаването на конфликта в Украйна

Въпреки че има прочут прогрес в договарянията сред Русия и Украйна, остават огромни разлики. Това съобщи израелският министър председател Нафтали Бенет, който се пробва да посредничи за преустановяване на спора сред двете страни, оповестява " Ройтерс ".

Все още остава дълъг път, защото има няколко противоречиви въпроса, някои от които са фундаментални, акцентира той.

Бенет добави, че Израел, " дружно с други другари по света, ще продължи да се пробва да преодолее пропастта и да постави завършек на войната ".

Вчера украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Израел ще би трябвало да живее с избора, който прави дали да помогне за отбраната на Украйна против съветската инвазия.Той сложи под въпрос нежеланието на Израел да продаде отбранителната система " Железен купол " на страната му.

Израелският министър председател Нафтали Бенет организира голям брой разговори както с Путин, така и със Зеленски в опит да подкрепи напъните за разрешаване на спора в Украйна.

Израел не се причисли към западните наказания против Русия. С експлоадирането на войната Израел в действителност анулира безвизовия режим за украинците. Еврейската страна отхвърли да достави смъртоносни оръжия на Украйна. В последна сметка Израел не осъди и апелите за " денацификация " на страна, чийто президент е етнически евреин.

В последно време Ерусалим се загатва като допустимо място за осъществяване на преговори межди президентите Русия Володимир Зеленски и Владимир Путин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР