Въпреки че икономиката все още е най-важният проблем, пред който

...
Въпреки че икономиката все още е най-важният проблем, пред който
Коментари Харесай

Анкета на Fox News: Мнозинствата подкрепят мерки за укрепване на граничната сигурност, тъй като значението на въпроса нараства

Въпреки че стопанската система към момента е най-важният проблем, пред който е изправена страната, броят на записаните гласоподаватели, които считат, че имиграцията /сигурността на границите би трябвало да бъде главен приоритет се е нараснал с 8 процентни пункта от август, което го приземява твърдо на второ място. Този скок идва, защото множеството считат, че имиграционната обстановка на юг е изключителна обстановка или сериозен проблем и болшинствата поддържат политики за подсилване на границата.

Последното изследване на Fox News, оповестено в неделя, открива 8 от 10 гласоподаватели считат, че обстановката на южната граница е или изключителна (34%), или сериозен проблем (45%). Това е сходно на мненията през октомври като цяло, като се изключи това, че гласоподавателите тогава са били по-склонни да го класифицират като незабавен случай (48%), а не като главен проблем (37%).

Проучване на Fox News (Fox News)

Когато става дума за подсилване на периметъра, най-пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР