Въпреки че Игри на волята вече приключи, трябва да признаем,

...
Въпреки че Игри на волята вече приключи, трябва да признаем,
Коментари Харесай

Габи от "Игри на волята" показа гаджето, вижте мускулестия здравеняк до риалити звездата

Въпреки че " Игри на волята " към този момент завърши, би трябвало да признаем, че към момента ни е гняв, че Габриела от племето на Шампионите/Жълтите напусна играта толкоз рано. Тя беше едно добре подговено физически момиче, което сподели, че е притежател на постоянни полезности в живота. Накратко - имаше още много какво да покаже!

Виж още: Разделени ли? Фики потвърди, че е бясно влюбен в жена си, тя пък е в топ форма след раждането 

Но Габи натрупа солидна фенска маса, тъй че всичко това демонстрира на аудиторията си в Instagram. В последните седмици прави усещане, че тя залага извънредно съществено на тренировките - както във фитнес залата, по този начин и групово. Дори видяхме, че Габи, която надали има повече от 55 кг., прави хип концерн с щанга от 110 кг.! Nice, a?

Е, оказа се, че Габи има съществено ентусиазъм за тежките тренировки. Тя има нов мъж до себе си! Това стана ясно в дребните часове на 9 декември, когато тя и компания честваха студентския празник. На стори се появи буйна целувка сред нея и чужд за нас бабанка:

Виж още: Племенницата на Галена в компанията на доста крепък бабанка, само че има ли освен това сред тях? 

Сторито в действителност е споделено в нейния профил. А той се споделя Антон и има в действителност впечатляваща физика! По всичко проличава, че точно фитнесът е огромната пристрастеност в живота му, а евентуално и специалност. 

От последвалите сторита на Габи разбираме, че въпросният Антон е и огромен купонджия, защото тя на смешка написа, че не може да го изкара от дискотеката, макар че часът минава 5 и мнозина стават за работа.

Самата Габи, както написахме и нагоре, се е отдала на съществени тренировки напоследък и развива Instagram профила си точно в тази линия. Прави усещане, че тя е станала и фаворитка на някои родни марки, с които към този момент работи. 

Изображение: Красена Ангелова
https://www.instagram.com/gabrielladimitrovva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР