Въпреки че Хари и Меган продължават да са под социална

...
Въпреки че Хари и Меган продължават да са под социална
Коментари Харесай

Меган Маркъл в помощ на бездомните животни

Въпреки че Хари и Меган не престават да са под обществена изолираност в Лос Анджелис, двамата не стопират да оказват помощ на обществеността в това мъчно за всички време. Тази седмица Меган изнесе тирада пред клас от остарялата си гимназия, а в този момент благодари на Mayhew - клиника и реабилитационен център за кучета и котки.

В ново обществено изказване, херцогинята на Съсекс разкрива по какъв начин персонално поддържа Mayhew в името на Арчи. " Докато пиша това, рецесията COVID-19 обгръща всяка страна по света и дестабилизира живота на безчет фамилии в Обединеното кралство. Гордея се с това по какъв начин Mayhew реагира, като откри нови способи да поддържа животните и хората в тези несигурни времена. Мисията им е направена за моменти като тези. Не става въпрос единствено за котки и кучета, става въпрос за всички нас, за способността ни да се събираме като общественост ", споделя Меган.

" Бих желала да благодаря сърдечно на всички доброволци, чиновници и студенти в Mayhew. Като израз на моя личен ангажимент, възобнових спонсорството си за разплодник за кучета в името на нашия наследник Арчи, с цел да основа краткотраен дом за домакински любим. Надявам се да им покажете поддръжката си по какъвто и да е метод. Когато го извършите, вие ще допринасяте освен за хуманното отношение към животните, само че и за общото богатство на всички нас ", приканва още Маркъл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР