Въпреки че ГЕРБ спечели изборите за 49-ото Народно събрание, лидерът

...
Въпреки че ГЕРБ спечели изборите за 49-ото Народно събрание, лидерът
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бойко недоволен, очаквал да бие поне с 5%

Въпреки че ГЕРБ завоюва изборите за 49-ото Народно заседание, водачът Бойко Борисов не бил удовлетворен от представянето на партията, научи Lupa.bg от свои хора в партията. Борисов се надявал, че обединението им със Съюз на демократичните сили ще има най-малко с 5% по-висок резултат от този на ПП-ДБ. Няколко дни преди вота Борисов съобщи пред актива на партията, че чака " разгромяваща победа ".

Последните данни на ЦИК през днешния ден късно следобяд сочат, че при обработени 100% от протоколите борбата за 49-ия парламент печели обединението ГЕРБ-СДС - тя събира 26,51 на 100 от гласовете, а " Продължаваме промяната " - " Демократична България " - 24,54%. Така резултатът от двете обединения е съвсем 2% - незадоволително съгласно водача на ГЕРБ.

Борисов бил неудовлетворен от представянето на партията в София, където " харвардците " печелят изрично с съвсем 40%, и в Пловдив, където резултата е 31,43% против 27,01% в интерес на ПП-ДБ. В последните 2 седмици от акцията, Борисов обиколи съвсем цялата страна, където се срещна с хиляди симпатизанти в претъпкани зали. " На процедура Бойко самичък си завоюва изборите - той изнесе цялата акция ", разясняват хора от щаба на ГЕРБ.

Все още от ГЕРБ-СДС не са дали конференция, макар успеха си. Очаква се това да се случи на следващия ден по обяд.
ТЕМА преди 56 минути 1282 преди 1 час 1545 преди 2 часа 3499
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР