Въпреки че Етериум неизменно държи позицията си на втората по

...
Въпреки че Етериум неизменно държи позицията си на втората по
Коментари Харесай

Топ 3 евтини алтернативи на Етериум, които да следите през 2024 година

Въпреки че Етериум непроменяемо държи позицията си на втората по величина криптовалута, няколко токена на цена под $5 бързо уголемяват функционалността си и набират известност.

Тези налични за бюджета алткойни, а точно Polygon, XRP и Algorand, показват забележителен капацитет за напредък през 2024 година

Algorand ( ALGO ) се развива като резистентен блокчейн водач

Algorand се нарежда като блокчейн платформа, фокусирана върху превъзмогването на трилемата посредством реализиране на мащабируемост, сигурност и децентрализация. Бързината и успеваемостта се трансфораха в мощни страни на Algorand, защото тя притегля разработчици и получава по-широко институционално приемане.

Очакванията за растеж на Algorand през 2024 година се основават на:

  • Устойчиви технологии: Въглеродно неутралният и механически постоянен протокол на Algorand го отличава от ресурсоемките блокчейни.
  • Използване в действителния свят: Фокусът върху финансовите услуги обезпечава практическа функционалност за поддържане и увеличение на цената на Algorand.
  • Иновации: Посвещението на развиването на бърза, устойчива и сигурна блокчейн инфраструктура поддържа конкурентното преимущество на Algorand.

Polygon ( MATIC ) се нарежда като водещо решение за мащабиране на Етериум

Polygon, известна преди като Matic Network, се трансформира в устойчиво решение за мащабиране на втори пласт на Етериум. Като обезпечава по-бързи и по-рентабилни транзакции, Polygon се оправя с провокациите на Етериум, свързани с високите такси за газ и претоварването на мрежата, предлагайки по-ефективна рамка.

Няколко фактора способстват за евентуалния избухлив напредък на Polygon през 2024 г:

  • Нужди от мащабиране: Нарастващият размер на Етериум може да докара до по-голямо търсене на мащабируеми решения като Polygon.
  • Растеж на екосистемата: Непрекъснатият банкет на нови планове и консуматори на Polygon укрепва позицията му за необятно разпространяване.
  • Актуализации: Текущите усъвършенствания на инфраструктурата на Polygon могат да затвърдят статута ѝ на водеща платформа за мащабиране на Етериум.

XRP се трансформира в желана световна платежна мрежа

Ripple и нейният токен XRP набраха известност като бърза и рентабилна платформа за продан на известия и ликвидност за трансгранични заплащания. Продължаващата интеграция на Ripple с финансови институции за улеснение на по-бързи парични преводи и валутни покупко-продажби продължава да подтиква приемането на XRP.

Потенциалът на XRP за избухлив напредък през 2024 година се основава на:

  • Финансова приложимост: Нарастващата действителна функционалност за заплащания отличава XRP от чисто спекулативните криптовалути.
  • Институционално приемане: Все повече банки и компании за парични преводи, които се причисляват към Ripple, уголемяват доста обсега на XRP.
  • Глобален отпечатък: По-широката роля на Ripple като интернационална финансова мрежа слага XRP пред забележителен напредък.

Макар че неустойчивостта на крипто пазара по своята същина включва опасности, Polygon, XRP и Algorand съставляват привлекателни цифрови активи с капацитет за забележителен напредък през 2024 година, поради неповторимите им благоприятни условия и траектории на приемане.

За вложителите, които търсят други възможности на Етериум , тези налични токени оферират благоприятни условия за напредък в посока на идната година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР