Въпреки че е в зимна сесия, екосистемата на криптоактивите успя

...
Въпреки че е в зимна сесия, екосистемата на криптоактивите успя
Коментари Харесай

Все повече крипто инвеститори стават милионери с криптовалути като ADA, XRP, BTCS

Въпреки че е в зимна сесия, екосистемата на криптоактивите съумя да събере разнообразни огромни и дребни вложители.

В последно време пазарната капитализация на криптовалутите внезапно набъбна вследствие на огромния брой участници на възраст 18-25 години.

Тъй като множеството вложители навлязоха в нишата на цифровите активи, Биткойн продължава да става все по-известен във финансовия бранш.

Ето за какво технологията на счетоводната книга се нуждае от план, който да притегли повече вложители. Bitcoin Spark е най-новият план, който има капацитета да сътвори по-голяма двигателна сила. В тази публикация ще бъдат прегледани характерностите, които вършат новия форк на Биткойн извънреден.

Цена на ADA, прогноза за цената на XRP

Чарлз Хоскинсън, създател на Cardano, има вяра, че планът ще означи внезапен растеж, защото към момента има признаци за бъдещо развиване, макар че е осмиван от потребителите в X (Twitter).

Дигиталната валута може да се повиши на фона на предстоящото бичо придвижване при започване на 2024 година, когато ще настъпи халвингът на BTC. Крипто специалистите настояват, че токенът ще има напредък, защото е измежду най-хубавите криптовалути в блокчейн екосистемата и платформата за смарт контракти.



Бъдещото развиване на платформата обаче зависи от скока на Биткойн. От друга страна, Ripple Labs завоюва дълготрайното си правосъдно дело против Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати. SEC смяташе, че платформата е продавала нерегистрирани скъпи бумаги на своите клиенти.

Въпреки това, след успеха против SEC, XRP претърпя внезапен скок на цените заради навлизането на FOMO вложители. Проектът е на прага на нарастване на цената.

Bitcoin Spark: Криптовалута от бъдещо потомство

Крипто екосистемата съумя да означи кратковременен скок след откриването на първата платформа за цифрова валута – Биткойн.

Биткойн оказа доста влияние върху екосферата със своята peer-to-peer полза, която изселва трети страни и доста внася децентрализация във финансите. Въпреки това системата за рандеман на Биткойн съдържа ограничавания, които се считат за големи и предизвикателни.

Bitcoin Spark има система за рандеман, която употребява механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP). PoP е развой, който съчетава PoW и PoS, с цел да работи еднообразно при основаването на нови блокове и валидирането на мрежовите транзакции.

Платформата разполага и със последователен логаритъм, който се намесва в неравномерното систематизиране на възнагражденията въз основа на залога и суровата изчислителна мощ.

Алгоритъмът улеснява развиването на плана с механизъм, който прави мрежата устойчива, защото и дребните, и огромните участници ще получават награди.

От графиката нагоре се вижда, че валидаторите с изчислителна мощност ще получават награди; това обаче не се случва по неутрален или небалансиран метод. То е линейно накриво, тъй че всички могат да допринесат с част от присъединяване си. Това ще предотврати поемането на 50% плюс 1% от огромните компании за рандеман, като Foundry USA и Antpool, които превзеха контрола върху добива на Биткойн, като получиха повече от 50% надзор върху дейностите.

Двете организации могат да решат да редактират блокчейна и да се намесят в сигурността. Платформата има и пътна карта, която е добре структурирана, включваща данни за началото на равнището на предварителна продажба към интервалите на пускане и след стартирането.

Освен това в Bitcoin Spark е интегриран смарт контракт, акумулиращ многопластова система. Смарт договорите разрешават две съвместими системи за програмиране, с цел да се обезпечи функционалност с езици от високо и ниско равнище.

За разлика от Етериум, Bitcoin Spark разрешава внедряването на езици, съвместими с EVM, като Solidity и Vyper. Слоят за смарт договорите разрешава на разработчиците на блокчейн да основават децентрализирани приложения с всеки език за програмиране. Това дава опция на мрежата да разполага с разнообразни нововъведения и тактики при генерирането на dApp, употребяващи смарт контракти.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР