Въпреки че е само на 23 години, Александър Зверев има

...
Въпреки че е само на 23 години, Александър Зверев има
Коментари Харесай

Саша Зверев явно трябва да се придържа към тениса

Въпреки че е единствено на 23 години, Александър Зверев има своето място измежду най-хубавите тенисисти в света. Германската сензация продължава да преследва първата си купа от Големия шлем, само че може да се похвали с 11 извоювани шампионата, в това число и влиятелни от календара на АТР.

Едно видео в обществените мрежи обаче демонстрира, че несъмнено би трябвало да се придържа към тениса.

Световният №7 направи опит да разнообрази времето си по време на пандемията, поради която тенис сезонът бе спрян. Така Зверев се озова на голф игрище, където ударите въобще не му се получиха както тези на корта.

Picking up some new hobbieshttps://t.co/uoLz9pLigU
— Alexander Zverev (@AlexZverev) April 26, 2020

Комичното осъществяване бе споделено от формалния акаунт на АТР Tour в " Туитър ". " Избирам си нови занимания ", написа Саша, който също се посмя на голф уменията си.

Последният мач на Зверев преди прекъсването на сезона бе на 26 февруари, когато победи с 2:0 сета Томи Пол във втория кръг на шампионата в Акапулко.

Най-доброто показване на германеца през тази година е класирането за полуфиналите на Australian Open.
Александър Зверев преболедувал ковид? Тенисистът имал упорита кашлица, вдигнал и температура
bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Том Ханкс подари кръв за създаване на ваксина за COVID-19 Сметище вместо културно завещание: Варненският некропол е покрит с отпадъци Най-дългото животно в света беше видяно край Австралия (ВИДЕО) Проф. Боян Чуков: Познатата ни финансова система гръмна Холандски възпитаници плаваха до дома си поради ограничаващите ограничения Осма поликлиника в София още веднъж отвар
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР