Въпреки че е присъствала само четири пъти на наградите БАФТА

...
Въпреки че е присъствала само четири пъти на наградите БАФТА
Коментари Харесай

Принцеса Кейт блесна на БАФТА със стара рокля и обици за 20 лири

Въпреки че е участвала единствено четири пъти на премиите БАФТА след годежа си през 2011 година, Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, знае по какъв начин да събере погледте всякога. 

 

За церемонията, която се организира в Royal Festival Hall, Кейт продължи неотдавнашната си наклонност да употребява към този момент познати рокли, като се появи в същата рокля с едно рамо на Alexander McQueen, която носеше на събитието през 2019 година, въпреки и с каскадна драперия на рамото, оповестява Vogue, представен от Vesti.bg

 

През 2020 година принцесата на Уелс избра отново рокля на Alexander McQueen, като завъртя главите на всички с златисто-бял модел, който преди този момент носеше по време на държавна вечеря в Малайзия през 2012 година

 

Допълнително усилване на блестящия резултат на визията ѝ в бяло този път, донесоха чифт дълги до раменете ръкавици. Разбира се, аксесоарът от епохата на Регентството се трансформира в обичан на звездите през последните няколко години. Всичко това бе приключено от нежни " флорални " творения на Bottega Veneta - обици за към 20 лири. Кейт, както постоянно, сподели класа и безподобен усет.

 

Кейт Мидълтън и принц Уилям не се притесняваха да покажат любовта си и на аления килим. Още с идването си, Кейт пое самодейността и потупа Уилям пред всички.

 

Моментът беше уловен от Vogue, които също по този начин споделиха в описанието си, че даже кралските особи " обичат да демонстрират усеща ", написа People.

 

Уилям се отхвърли от присъединяване в БАФТА след гибелта на дядо си принц Филип на 99-годишна възраст през 2021 година, а предходната година двойката не участва заради ограничавания в изявите. Принц Уилям е президент на Британската академия за кино и телевизионно изкуство от 2010 година насам.

 

Церемонията е специфична и по друга причина, защото в неделя дуетът за първи път се появява на аления килим като принц и принцеса на Уелс. Принц Уилям и Кейт публично получават купите принц и принцеса на Уелс от крал Чарлз III, откакто той се възкачва на престола след гибелта на майка си кралица Елизабет II през септември 2022 година

 

" Като мой правоприемник Уилям в този момент приема шотландските трофеи, които означаваха толкоз доста за мен. Той ме наследява като херцог на Корнуол и поема отговорностите за херцогство Корнуол, които аз поемах в продължение на повече от пет десетилетия ", съобщи Чарлз в тирада, записана в Синия салон на Бъкингамския замък.

 

  " С Катрин до себе си, нашите нови принц и принцеса на Уелс, знам, ще продължат да въодушевяват и водят нашите национални диалози, като оказват помощ за извеждането на маргиналите на централно място, където може да се окаже жизненоважна помощ ", споделя още той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР