Въпреки че е платил £1400 за ол инклузив, един британец

...
Въпреки че е платил £1400 за ол инклузив, един британец
Коментари Харесай

Мъж харчи допълнителни 300 паунда за куфар, пълен с нездравословна храна за 1400 паунда ол инклузив

Въпреки че е платил £1400 за ол инклузив, един британец призна, че е натъпкал куфар с 300 паунда спагети, чипс и салами, когато отива на ваканцията си.

Джон Филипс обича „ положителните старомодни британски “ хапки, до момента в който е в чужбина, макар че към този момент е платил храната като част от почивката си, тъй че жена му го опакова, с цел да вземе със себе си него.

Ребека Филипс стартира да опакова сушени артикули, като юфка и бисквити за своя брачен партньор преди три години, когато той отхвърли да яде нищо друго с изключение на чипс по време на пътуванията им в чужбина.

Майка- of-one по-късно стартира да усилва броя на продуктите, които би опаковала за придирчивия си сътрудник - до момента в който не изпълни цялостен куфар със сладкиши, шоколадови блокчета, саксии с овесена каша и пакети салами и бекон за техните двуседмични разходки.

Любовта на треньора на водач на камион Джон към бекона и саламите е толкоз мощна, че двойката даже опакова скара Джордж Форман в записания си багаж, с цел да може да се наслад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР