Въпреки че е на дъното на Атлантическия океан от повече

...
Въпреки че е на дъното на Атлантическия океан от повече
Коментари Харесай

Парчето дърво, което не можа да спаси Джак и Роуз, но струва цяло състояние

Въпреки че е на дъното на Атлантическия океан от повече от век, корабът Титаник продължава да бъде все по този начин забавен, а всичко, обвързвано с него, носи и огромни приходи. И не приказваме единствено за документални филми, гмуркания до останките и други сходни.
 Титаник 2 - фантазията на милиардера Клайв Палмър е на път да се сбъдне
Новият Титаник - същият като остарелия, само че по-хубав

Колко още ще продължи чакането

Ако сме гледали кино лентата " Титаник " (а шансът да не сме е доста малък), евентуално и в нашето схващане е изниквало питането за какво Роуз не избави Джак, качвайки го на дървената дъска, на която тя се държеше на повърхността на водата.

Този въпрос едва ли ще откри своя отговор и елементарно можем да заключим, че това е просто режисьорско решение.

The floating door which saved Rose’s life in James Cameron’s movie has been sold for $718,750 at auction - Heritage Auctions

The door is made of balsa wood and is “based on the most famous complete piece of debris salvaged from the 1912 tragedy ”
— A L E R T (@NoiseAlerts)
Но надалеч от художествената небивалица, тези дни на търг от Heritage Auctions бе продадено въпросното парче от балсово дърво, използвано при заснемането на " Титаник ", което не съумя да избави и двамата влюбени от гибел след потъването на презокеанския лайнер.

То доближи цената от 718 750 $. И в този момент купувачът ще може да откри образно дали в действителност на него могат да се съберат двама души. А на търга за кино реквизити бяха продадени още десетки продукти.
 Титаник 111 години след потъването - за какво никой в никакъв случай не е намирал човешки остатъци на кораба
Защо никой в никакъв случай не е намирал човешки остатъци на Титаник

Има си изцяло разумно пояснение

Парчето дърво с дължина 2.4 метра и един метър широчина е било част от рамката на вратата към салона в първа класа на. Именно за него Джеймс Камерън означи, че са проведени научни опити, с които е потвърдено, че не е имало късмет и Джак, и Роуз да оцелеят. Единият е трябвало да се жертва в името на любовта и изцяло разумно е било това да е мъжът, написа Guardian.

After 25 years James Cameron recreates Titanic’s floating door scene to see if Jack could have fit with Rose and he confesses: Jack could've survived on the door next to Rose.

" Based on what I know today, I would have made the raft smaller so that there's no doubt ”.
— (@Shaikhiian)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР