Въпреки че е на 33 години и от десетилетие е

...
Въпреки че е на 33 години и от десетилетие е
Коментари Харесай

Преслава заживя с майка си, стягат се за бебето

Въпреки че е на 33 години и от десетилетие е независима, чалгарката ще заживее още веднъж под един покрив с майка си поради бременността си, за която има потребност от поддръжка от най-близката жена до себе си.

Преслава е в очакване на първото си дете от приятеля си Павел, като упованията са бебето да е момче и да се появи на бял свят през юни. Фолкпевицата към момента се оправя сама у дома и продължава да върви по участия. Изявите й обаче са мощно разредени след Нова година, като пее най-вече през седмицата, а през уикендите си почива.

С повишаването на коремчето, Преслава все по-трудно ще се оправя сама и по тази причина е потърсила помощта на майка си, написа ежедневник. Леля Янка с подготвеност напуща фамилното жилище в Добрич, с цел да е по-близко до щерка си. Тя дала обещание, че ще готви, чисти и ще пазари, а Петя не бивало да мисли за никакви битовизми.

Павел Лазаров е неразделно до обичаната си и към момента се вживява в ролята на неин телохранител. Говори се, че Преси ще излезе в майчинство единствено за 2-3 месеца и наесен ще се завърне на сцената.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР