Въпреки че е изпратен в затвора, Марш все още запазва

...
Въпреки че е изпратен в затвора, Марш все още запазва
Коментари Харесай

Родители, които убият партньора си, за да загубят автоматично правата си върху децата според предложенията на правителството

Въпреки че е изпратен в пандиза, Марш към момента резервира правата си да изисква учебни отчети и медицински данни за децата си и даже може да ги спре да търсят терапия или да пътуват в чужбина – това, което Алекс Чалк, министърът на правораздаването, назова „ неправда в нашата фамилна правосъдна система “.

Очаква се господин Чалк да каже на конференцията на Консервативната партия, че съгласно новия закон човек, който е наказани за ликвидиране или съзнателно ликвидиране на разположение, с което споделят деца, ще изгубят родителските си права.

Това също значи, че членовете на фамилията към този момент няма да би трябвало да подават молба до фамилния съд, с цел да изискат родителската отговорност да бъде прекъсната отхвърлен.

Очаква се господин Чалк да каже: „ Случаят на Джейд Уорд и вълнуващата акция на нейното семейство разкриха неправда в нашата система за фамилно правораздаване, която сме се заели да изправим.

< p> Дълбоко смущаващо “ решение за HS2 отпада минути преди огромната тирада на канцлера – Конференция на торите онлайн

„ Психологическо мъчение “: Спорът за безкрайните присъди затвор

„ Убийците, които убиват своите сътрудници, не би трябвало да могат да манипулират и управляват децата си зад решетките, заради което ние поправяме закона, с цел да защитим фамилиите от това извънредно държание. “

Съгласно оферти закон, съдилищата към момента ще преглеждат най-хубавите ползи на детето посредством бърз и постоянен стадий на преразглеждане и правото да аплайват за анулация на прекъсването. И ще има изключение за тези родители, които се нахвърлят с понижена отговорност след история на домашно принуждение.

Мерките ще бъдат показани в Народното събрание като част от законопроекта за жертвите и пандизчиите.

< p> Марш беше наказан на пожизнен затвор за убийството на госпожа Уорд през април 2022 година

Министърът на правораздаването в сянка на лейбъристите Шабана Махмуд сподели: „ Ние приветстваме решението на държавното управление да одобри закона на Джейд, по-късно, което беше сложен и непосилен развой за доста фамилии с години на неуморна акция.

„ Това решение обаче лиши прекалено много време. Когато виждаме случаи на сериозна неправда, които предизвикват голяма контузия за фамилиите, държавното управление носи отговорност да реагира по-бързо, с цел да поправи тези неточности. "

Междувременно се чака държавното управление да удостовери, че правните упования са сложени на съдиите да издават доживотни заповеди - с изключение на при извънредно лимитирани условия - ще се ползва със задна дата за тези, които към този момент са направили най-тежките закононарушения, само че занапред ще бъдат наказани.

Прочетете повече:
Убиец на деца Луси Летби подава тъжба против присъди
Правилата за принуждаване на нарушителите да участват на произнасянето на присъдите им - до момента в който държавното управление разкрива нови проекти

През август министър-председателят разгласи, че доживотните присъди ще станат наказването " по дифолт " за „ полови или садистични “ убийства след осъждането на Луси Летби за убийството на седем бебета и опит за убийството на други шест.

Г-н Сунак ще каже: „ Обществото вярно има вяра, че най-отвратителните убийци би трябвало да се изправят пред живота си зад решетките. Ето за какво ние подсигуряваме, че животът значи живот за най-сериозните случаи без опция за предварително освобождение.

„ Днес разгласяваме, че ще разтеглим доживотните заповеди за тези, които са направили закононарушението, само че към момента не са бяха наказани, тъй че повече от най-жестоките нарушители да получат наказването, което заслужават, без вяра в миналото да излязат на независимост. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР